Hoe grappig is uw huisdier?

Hoe grappig, leuk en lief is uw huisdier? Laat het ons onder dit artikel weten en maak kans op 1 van de 3 Pets Place cadeaubonnen ter waarde van € 10! Wij zijn benieuwd naar uw reactie!

Wat kan uw huisdier?

‘Onze kat plast graag op de wc!’

Vertel in een paar zinnen hoe grappig, lief of leuk uw huisdier is. Misschien kan uw kat een grappig kunstje, ruimt uw hond graag op of heeft uw kanarie hele eigenaardige eigenschappen. We lezen het graag! Onder dit artikel heeft u bij ‘Plaats een reactie’ de mogelijkheid om heel kort te vertellen hoe bijzonder uw huisdier is.

Hoe kunt u winnen?

De populairste reacties worden bepaald door de hoeveelheid sterren die andere lezers uw inzending geven. Onze redactie zal uit de reacties met de meeste sterren drie winnaars kiezen. De uiterste inzendingsdatum is 31 maart 2010. De winnaars worden op dit weblog bekend gemaakt.

Mede mogelijk gemaakt door Proteq Dier & Zorg

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Proteq Dier & Zorg, de grootste aanbieder van ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland! Met uw Proteq Dier & Zorg Verzekering hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onverwachte medische kosten. In staat zijn om je huisdier goede medische zorg te geven is een onlosmakelijk onderdeel van Verantwoord Huisdierbezit.

Ook leuk om te lezen:

Welke hond past bij mij?
Date a dog!

You may also like...

4 Responses

 1. Erica zegt:

  Ik heb 2 katten en ze mogen loslopen in de tuin. Nu het weer slecht is gaat de deur dicht als ze buiten zijn. Om te laten weten dat ie naar binnen wil gaat Joepje aan de sponning van de deurraam hangen en meent ie dat wij hem kunnen zien. Dus niet, er zit vitrage voor. Maar overdag kun je zien dat er een klein kattekopje naar binnen loert, echt hilarisch.
  Als je dan de deur opent hangt ie er nog aan, hoe ie het voor elkaar krijgt is me een raadsel want hij heeft totaal geen houvast. De andere krabt één keer en we luisteren nog ook!

  • Geertje zegt:

   Mijn poes wil ik aanmelden als reserve keeper het WK bij het Nederlands elftal. Ze is razend op balletjes, pluche beestje, snoepjes maakt niet zodra ik begin met gooien probeert ze als een bezetene alles te vangen, echt lachen. Met mijn poes zullen we zeker kans maken op de wereldtitel.

 2. Rainer zegt:

  Onze poes heeft de onweerstaanbare drang achter een balletje of wat dan ook aan te móeten rennen :).. Zodra ze het balletje heeft ingehaald, wordt deze in een beweging ‘gevangen’ terwijl ze tegelijkertijd op d’r rug neerploft. Want dan komt ze bij d’r tweede hobby: slapen, luieren en niets doen. wat is ze daar goed in 🙂 .

 3. sokje zegt:

  Mijn kat rent achter pennen aan en brengt ze dan terug als een hond