Hoe leuk is uw kat?

Petnews Magazine organiseert een verkiezing waarin de leukste katten van Nederland centraal staan. Weet u wie de meeste lieve, sportieve of juist de meest stoere kat is van Nederland? Geef hem of haar dan op voor de gratis ‘Hoe Leuk Is Jouw Kat’ verkiezing. De finale van de verkiezing is vanaf 7 juni 2010.

Hoe leuk is uw kat?


Aanmelden

Laat zien dat uw kat de leukste is door hem of haar zo origineel mogelijk te presenteren. Na het beantwoorden van de vragen en het invullen van uw gegevens, ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving per e-mail. Uw kat is verkiesbaar nadat u de inschrijving per e-mail heeft bevestigd en minimaal 1 foto in uw profiel hebt geplaatst. Het leukste is om twee opvallende foto’s en een YouTube filmpje te plaatsen. Daarna is het tijd om iedereen op uw kat te laten stemmen!

Vakjury

De jury bestaat uit drie personen die letten op verschillende aspecten. Hans van Noort is bij de Nederlandse distributeur o.a. verantwoordelijk voor de marketing van Iams kattenvoeding. Hij zal vooral letten op hoe het baasje en de kat met elkaar omgaan. Ingeborg de Wolf is directeur van het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren (LICG). Het LICG geeft objectieve en betrouwbare informatie over het op een verantwoorde manier aanschaffen en houden van huisdieren. Marjolein Kluit is eigenaresse en oprichtster van De Huisdiersuper.nl. Zij zal vooral letten op het totaalplaatje.

De juryleden stellen op basis van het ingevulde kat-profiel èn de reactie van stemmers, uit de 12 finalisten een top 3 samen. Eén van deze drie ‘lucky cats’ ontvangt tijdens de finale in de week van 7 juni 2010 de titel ‘Leukste kat van het Jaar 2010’. In uitzonderlijke gevallen kan de jury een wildcard geven.

Prijzen en winnaars

Voor iedere deelnemer aan de verkiezing, ongeacht of u een kat als kandidaat opgeeft of alleen uw stem uitbrengt, zijn er er de volgende gratis en vrijblijvende extra’s :
– Een gratis fotoboek. Betaal alleen voor de verzendkosten!
– 30-Dagen Gratis Ongevallen Verzekering
– Gratis en vrijblijvend abonnement op Petnews Magazine
– Een eigen website, 30 dagen geheel gratis

De winnaars van de verkiezing ontvangen diverse prijzen. Namelijk:
– De winnende kat ontvangt een jaar lang de titel ‘Leukste Kat van het Jaar 2010″.
daarnaast ontvangt de winnaar een jaar lang gratis IAMS kattenvoeding en meerdere unieke IAMS kattengadgets!
– De drie winnende katten (de nummers één, twee en drie) ontvangen een jaar gratis behandeling tegen vlooien en teken.

30-Dagen Gratis Ongevallen Verzekering

Iedere deelnemer en stemmer kan dus profiteren van kortingen. Heeft u een kat opgegeven, of uw stem uitgebracht, dan heeft u bijvoorbeeld recht op 30-Dagen Gratis Ongevallen Verzekering voor uw hond of kat. Steeds vaker worden dierenbezitters opgeschrikt door hoge opname- en operatiekosten van hun huisdier. Deze unieke kennismaking met een Proteq Dier & Zorg Ongevallen Verzekering, is geheel vrijblijvend en stopt automatisch. In de bevestigingsmail die u ontvangt na uw deelname, wordt toegelicht hoe u van dit voordeel gebruik kunt maken.

You may also like...

1 Response

  1. 18-05-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Proteq Dier & Zorg. Proteq Dier & Zorg heeft gezegd: Nationale kattenverkiezing 2010 http://tinyurl.com/39guc8q […]