hoofdbeeld1

Hoe overleef je de Huishoudbeurs 2014? Volg de mannenroute

Dat een dagje naar de Huishoudbeurs de inboedel flink doet groeien is bekend. Gemiddeld neemt een bezoeker zo’n 7 kg(!) shopbagage mee naar huis. En dat zijn echt niet alleen vrouwenspullen. Als je deze mannenroute volgt, keert zelfs de grootste machoman nog met een goedgevulde goodiebag huiswaarts. We geven 2×2 kaarten weg aan twijfelende mannen die voor donderdag reageren.

huishoudbeurs_v4

You may also like...

4 Responses

 1. jan zegt:

  Ik zoek nog een printer en scheermesjes en mijn vrouw wil heel graag dus ik waag een kans. Lijkt me wel een keer wat

 2. Rachid zegt:

  Elk jaar gaat mijn vrouw naar de huishoudbeurs. Daarbij verteld ze regelmatig dat het zo jammer is dat er zo weinig mannen naar de beurs gaan. Ik zou mijn vrouw dit keer eens willen verrassen met een gezamelijk bezoekje aan de huishoudbeurs. Zo kan ik eens met eigen ogen zien hoe het er daar aantoe gaat. En een ding is zeker, mijn vrouw zal dolgelukkig zijn!

 3. Jan zegt:

  Ik wil graag het huishoudbeursrecord vestigen in het parcours van de Twizzy.

 4. Eva zegt:

  Inmiddels is de huishoudbeurs weer achter de rug en wij hebben jan en Rachid verblijd met 2 vrijkaarten. We zijn benieuwd hoe het is bevallen mannen… 😉