Update: Hoe verging het Route Mobiel afgelopen winter?

UPDATE:
Deze aanbieding geldt inmiddels niet meer. Wij verlenen geen 50 % korting meer op een pechhulppolis bij Route Mobiel als u een Zelf.nl autopolis sluit.

Het aantal pechmeldingen in de afgelopen strenge winter was enorm veel hoger dan vorige winters. Dit leidde bij een aantal concurrenten van Route Mobiel tot aankondigingen dat klanten last zouden kunnen ondervinden van een verminderde dienstverlening.

Winterweer kan pech veroorzaken

Stress-test doorstaan

Ook bij Route Mobiel liet het aantal pechmeldingen een enorme stijging zien. Hiermee kon voor het eerst in het bestaan van Route Mobiel een echte ‘stress-test’ van het bedrijf worden uitgevoerd. En met succes!

Dienstverlening bleef binnen kaders

Route Mobiel kan terugvallen op een netwerk van meer dan 1.000 pechhulpverleners en kon snel de capaciteit van de alarmcentrale uitbreiden. De dienstverlening bleef hierdoor binnen de kaders die Route Mobiel zichzelf stelt. Gemiddeld werd de telefoon tijdig opgenomen en hoefden de klanten van Route Mobiel niet meer dan 30 minuten te wachten op de komst van de pechhulpverlener, uitgezonderd files en onbereikbaarheid door extreme gladheid.

Daling pechmeldingen in februari

Het reparatiepercentage langs de weg lag hoog (ongeveer 80%). Hierbij moet wel gemeld worden dat het meestal om eenvoudige zaken ging als vastgevroren sloten, lege tank en startproblemen. Opmerkelijk was dat het aantal pechhulpmeldingen in februari daalde ondanks de aanhoudende kou. Route Mobiel wijt dat aan eerdere reparatie van aan startproblemen gerelateerde oorzaken, zoals het vervangen van een oude accu.

Klantwaardering

Route Mobiel meet haar klanttevredenheid voortdurend via Tevreden B.V., een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in het meten van klanttevredenheid. Ook tijdens de koude bleef de waardering voor Route Mobiel hoog. Tussen 8,0 en 8,2. In de maart/april werd zelfs een 8,4 (!) gemeten. Route Mobiel ziet de afgelopen winter als bewijs voor de kwaliteit van haar dienstverlening en blijft hard werken om de dienstverlening telkens verder te verbeteren.

Top 4 problemen:

– Startproblemen (accu)
– Vastgevroren sloten
– Lekke band
– Lege tank vooral bij jongeren rond het midden van de maand (geld op?….)

Drukste momenten:

– Drukste pechdagen: maandag en zaterdag
– Drukste pechuren: tussen 7.00 en 10.00; 13.00 en 15.00 en om 18.00 uur

De winter in cijfers voor Route Mobiel

Het voordeel van Zelf.nl

De autoverzekering van Zelf.nl is altijd voordelig. U betaalt altijd een lage premie, ongeacht het aantal kilometers dat u maakt. Maakt u ineens veel meer of minder kilometers? Dit heeft geen invloed op de hoogte van uw premie. Uw verzekering bij Zelf.nl blijft goedkoop! Bereken direct zelf uw premie.

Dubbel voordeel

Wanneer u kiest voor de autoverzekering van Zelf.nl kiest u voor kwaliteit tegen een zeer lage prijs. Dat geldt ook voor de Pechhulp Service van Route Mobiel. Juist daarom is de Pechhulp Service van Route Mobiel de ideale aanvulling op uw autoverzekering. U krijgt bij het afsluiten van een Zelf.nl autoverzekering nu het eerste jaar de Pechhulp Service Nederland voor de halve prijs!

You may also like...