paaseiland

Uitzending gemist: Nederland – Chili door de ogen van Zelf

Neem een WK-pot van Oranje, voeg daar het vakmanschap van een webdesigner, een tekstschrijver en een internetmarketeer aan toe. Laat dat mengsel een avondje sudderen op Whatsapp. En deel het resultaat op Twitter en Facebook.

Waarom doen we dit?

Voorop staat dat we van het spelletje houden, we hebben zelf gevoetbald of voetballen nog. Verder vinden we het gaaf om met andere creatieve geesten te battelen en tegelijkertijd aan onze merkbekendheid te werken. We stoppen namelijk geen euro in tv-reclame.

“Wat hebben die beelden nou met Chili te maken?” – 4 dagen voor de wedstrijd

Als fan van Agent 327 was ik de kolossale beelden op het Paaseiland nooit vergeten. En laat Paaseiland nou net een provincie van Chili zijn. ‘Kun je er niet een muurtje van maken?’vroeg ik René een aantal dagen voor de wedstrijd. Daarna regende het Paaseilandbeelden op Twitter.

Een flauwe woordgrap op zijn tijd mag best + 1 uur na de wedstrijd

Deze komt van René, hij lag al een tijdje stof te vangen op een plank in WordPress. Na de goal van Fer was het de hoogste tijd om hem van die plank af te halen.

Ooooh…dus dát bedoelde Louis! + 2 uur na de wedstrijd

Briljante vondst van een spijkerharde voormalige rechtsback. Lars beweert dat hij de eerste was met deze grap. Daarna volgden er zeker nog 531.

Flying high in the Brazilian Sky + 3 uur na de wedstrijd

Teamwork in optima forma. Terwijl mijn lege telefoon naar stroom lag te happen gingen Victor, René en Lars aan de slag met deze parodie. Hulde mannen!

Mex-i-co, mex-i-cooooo

Komende zondag gaan we er weer wat moois van maken. De Zangeres Zonder Naam helpt ons bij de warming-up.

Zelf over het WK 2014

Onze redactie bestaat uit afgekeurde, mislukte en overschatte voetballers. Dat weerhoudt ons er niet van om lekker veel te schrijven rond het WK 2014 in Brazilië. Prettige wedstrijd.

Iwan

Iwan is copywriter voor Zelf. Dat schrijven doet hij het liefst vanaf een toetsenbord. Vandaar dat zijn vrouw op vakantie de ansichtkaarten schrijft. In zijn vrije tijd doet hij John McEnroe na of leest hij dikke boeken.

You may also like...