ecocapsule-1

Hoe zou een opstalverzekering eruit zien na de apocalyps?

Naast de nodige drama en ellende brengt een apocalyps ook interessante kansen en mogelijkheden met zich mee. Na zo’n gebeurtenis ligt er een geheel nieuw gebied ter verkenning open voor de innovatieve verzekeraar. En waar anders begin je als verzekeraar dan bij de nieuwe vorm van huisvesting voor de betere overlever?

ecocapsule-4 Maak kennis met de Ecocapsule, een extreem compact huis dat volledig zelfvoorzienend is. Het beschikt over een krachtige batterij die wordt aangedreven door wind- en zonne-energie. Daarnaast beschikt de pod over een geavanceerd waterfiltratiesysteem om van regenwater drinkwater te maken.

ecocapsule-2

De Ecocapsule is uitstekend geschikt om ergens in de middle of nowhere te wonen of op een veilige plek boven op een berg. Zo ben je altijd veilig voor plunderende troepen en gemuteerde schorpioenen.

ecocapsule-3

Maar natuurlijk is zo’n woning niet geheel koek en ei (snap je hem, ei, hahaha). Want mocht je Ecocapsule van een berg af rollen, hoe is ie dan verzekerd? Hoe zit het met schade die veroorzaakt is door gemuteerde reuzeschorpioenen? Dat soort uitsluitingen of dekkingen hebben wij nog helemaal niet in onze voorwaarden staan.

Een ware uitdaging voor onze productontwikkelaars en actuarissen (de mensen die verzekeringen in elkaar meubelen). We houden je op de hoogte hierover 🙂

ecocapsule-5

De Ecocapsule is bedacht en ontworpen door het Slowaakse bedrijf Nice Architechts. Meer informatie vind je op hun website.

Overigens is een apocalyps nou nét een gebeurtenis of evenement dat niet verzekerd is door een van onze verzekeringen. Dat je daar rekening mee houdt 🙂

You may also like...