Huisdieren Event 2010

Op zondag 6 juni organiseren Kids for Animals afdeling Rijnmond, stichting Hondenwandeling en Hoofdsponsor Eukanuba het Huisdier Event 2010. Voor iedereen die van wandelen houden, met en zonder hond, zal tijdens het Event om 14.30 de 8ste Grootste Hondenwandeling van start gaan. De honden die meewandelen lopen symbool voor alle dieren in de opvangcentra.

Deze hond liep vorig jaar mee


Waarom dit event?

Duizenden dieren komen elk jaar weer in een opvangcentrum terecht. Het gaat dan niet alleen om honden, katten, konijnen en knaagdieren. Ook diverse exoten, paarden, vogels en andere dieren worden door eigenaren afgestaan of worden door de inspectie diensten in beslag genomen. Veel van dit leed komt voort uit impuls aankopen en ander ondoordacht handelen. Daarom gaat de netto opbrengst van het event naar de dieren die een extraatje kunnen gebruiken.

Een huisdier heeft aandacht en verzorging nodig

Het hebben van een huisdier is pas echt leuk als u het dier de aandacht en verzorging kunt geven die het nodig heeft. Allemaal zaken waar je goed over na moet denken. Tijdens het event zijn er diverse diersoorten aanwezig zoals honden, katten, diverse vogelsoorten, konijnen, diverse soorten knaagdieren, siereenden, pony’s en paarden.

Wanneer moet u waar zijn?

Datum: Zondag 6 juni 2010
Tijd: van 11.00 uur tot 17.00 uur
Plaats: Evenementen terrein bij winkelcentrum de Struytse Hoeck, Woordbouwerplein, 3224 XL Hellevoetsluis

Allerlei activiteiten

Op het terrein is veel te beleven. Er zijn diverse attrakties voor jong en oud, kinderen kunnen zich laten schmincken, u kunt gratis uw hond laten fotograferen door fotostudio Beeldplein.nl. Bovendien zijn er demonstraties met Newfoundlanders als reddingshonden in het water. Er is een hondenschool en paardendressuur, een uitgebreide braderie en goed verzorgde horeca waar u van alles kunt halen voor een vriendelijke prijs. Tevens zijn er diverse dierenwelzijns organisaties en onderwijsinstellingen (met studie richtingen die met dieren te maken hebben) aanwezig.

Entree

De entree voor het Event bedraagt € 3 voor volwassenen en voor kinderen t/m 12 jaar € 1. U ontvangt een consumptiebon voor een kop koffie/thee en voor de kinderen een pakje Taksi. Kids for Animals hebben op vertoon van hun paspoort gratis toegang. De netto opbrengst van het event gaat naar de dieren die een extraatje kunnen gebruiken. U kunt gratis parkeren.

Meer informatie?

Voor meer informatie kijkt u op de website http://www.hondenwandeling.nl/

Nu 10% korting bij Proteq Dier & Zorg!

U staat er niet direct bij stil, maar uw eigen hond of kat kan een keer ziek worden of een ongeluk krijgen. Uw dierenarts kan ‘m vaak weer volledig genezen. Maar dat kost wel geld, soms zelfs veel geld. Rekeningen van € 600 a 700 zijn echt geen uitzonderingen meer. Gelukkig is er de Proteq Dier & Zorg verzekering, de grootste ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland. Uw hond is volledig afhankelijk van u en u wilt hem altijd de medische zorg kunnen bieden die uw hond of kat verdient. Proteq Dier & Zorg draagt als grootste dierenverzekeraar ook bij aan verantwoord huisdierbezit. Vrijwel alle kosten die worden gemaakt voor medische behandelingen van honden en katten als gevolg van een ongeval of ziekte worden gedekt. Betere zorg voor huisdieren wordt hierdoor mogelijk. Als u nu een verzekering aanvraagt voor uw hond of kat, dan krijgt u 10% korting! Vraag daarom een offerte aan! Of nog beter: ga naar http://proteqdierenzorg.nl/ en maak het meteen in orde. Een prettige zekerheid want ook voor uw hond of kat zit een ongeluk in een klein hoekje. Proteq Dier & Zorg is overigens hoofdsponsor van de Sophia Penning.

You may also like...

2 Responses

  1. Denis zegt:

    Ik hoop van harte dat het ook voor leidinggevenden betiun het onderwijs interessant kan zijn. Jouw reactie is in die zin zeer bemoedigend!

  1. 03-06-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Peter van Dijk, Proteq Dier & Zorg. Proteq Dier & Zorg heeft gezegd: Huisdieren Event 2010 | http://tinyurl.com/349fwaf […]