Huisdiergadgets

Heeft u een hond? Dan bent u in tijdschriften en dierenwinkels vast al heel veel hebbe-dingetjes voor hem of haar tegengekomen. Op internet is het aanbod van zogenaamde huisdiergadgets ook overweldigend. We hebben een selectie voor u gemaakt van sites met bijzondere, mooie en handige gadgets voor uw hond.

Uw hond kan meefietsen!

Thuis winkelen

De gezelligheid van een hond is voor veel mensen onmisbaar. Lekker dollen, wandelen en knuffelen. Als u van shoppen houdt, dan vindt u het vast ook leuk om voor uw hond te winkelen. Dat kan gewoon in de stad of in het winkelcentrum, maar online zijn er ook heel veel mooie webshops. Er is ontzettend veel te koop en in elke prijsklasse is wel wat te vinden…

Webshops met een breed assortiment:

www.chichien.be
www.zorros.nl
www.vovnjau.nl
www.doggystijl.com

Accessoires zijn te vinden bij onder andere:

www.babsenmilo.nl
www.dogsdepartment.nl
www.animalfactory.nl
www.hondenfietskar.nl

Manden, kleden en voerbakken kunt u bestellen bij:

www.lordlou.com
www.dogbed.nl

Een huisdierverzekering aanvragen

Internet biedt uiteraard meer dan alleen gadgets. U kunt online ook een verzekering voor uw hond afsluiten. Uw huisdier verdient net als u goede medische zorg. Met een huisdierverzekering kunt u er zeker van zijn dat u deze zorg kunt bieden. U hoeft zich dan namelijk niet meer druk te maken over de rekening van de dierenarts. Bent u benieuwd naar de premie voor uw huisdier? Vraag dan een offerte aan bij de grootste aanbieder van ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland, Proteq Dier & Zorg.

You may also like...