bordnieuwbouw

Klussen in je nieuwe huis, zijn je spullen daar ook verzekerd?

Heb je onlangs een andere woning gekocht en krijg je binnenkort de sleutel? Dan kan kan het voorkomen dat je in 2 huizen spullen hebt liggen. Zijn die spullen in je nieuwe huis ook verzekerd?

Wie heeft er nou 2 huizen?

In Nederland zijn er best veel mensen die tijdelijk 2 huizen hebben. Als huizenkoper trek je nooit in één keer in het huis van een ander. Er gaan altijd tenminste een paar bussen verf doorheen. Bij een nieuwbouwwoning die casco wordt opgeleverd, dus zonder keuken en badkamer, kan die klustijd rustig oplopen tot 1,2,3 maanden.

Mijn Makita boormachine wordt uit mijn nieuwe huis nog onbewoonde huis gepikt, is dat verzekerd?

We pakken de voorwaarden (pag 12) er even bij. Heb je een Zelf inboedelverzekering? Geef je nieuwe adres aan ons door en je inboedelverzekering geldt 60 dagen voor 2 huizen.

Een inboedelverzekering voor 2 huizen, wat betekent dat voor de premie?

Blijf je binnen de 60 dagen dan blijft de premie van je inboedelverzekering gelijk. Duurt het klussen in je nieuwe crib langer dan 2 maanden? Neem dan contact op met onze klantenservice om te horen of je premie tijdelijk verandert.

Veel klusplezier de komende tijd!

Iwan

Iwan is copywriter voor Zelf. Dat schrijven doet hij het liefst vanaf een toetsenbord. Vandaar dat zijn vrouw op vakantie de ansichtkaarten schrijft. In zijn vrije tijd doet hij John McEnroe na of leest hij dikke boeken.

You may also like...