Independer: Reisverzekering via touroperator vaak te duur

Zorgeloos vakantie vieren met de reisverzekering van Zelf.nlWanneer u een reisverzekering direct bij het boeken van uw vakantie bij een touroperator afsluit, betaalt u in veel gevallen veel te veel. Dit schrijft Independer op haar site. Zelf.nl komt in een aantal vergelijkingen als goedkoopst uit de bus. Niet zo gek natuurlijk, want in februari heeft de consumentenbond onze reisverzekering als “Beste Koop” betiteld. Dat betekent dat onze reisverzekering de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt.

In een tweetal rekenvoorbeelden laat Independer ons naar voren komen als een zeer voordelig alternatief voor een dure reisverzekering via een boekingsorganisatie. Zo betaalt u voor een reisverzekering voor 21 dagen voor 4 personen maar liefst € 486,20 via een touroperator. Bij Zelf.nl bent u voor een zelfde verzekering slechts € 147,95 kwijt. Dat scheelt zomaar even een week extra vakantie! In een tweede voorbeeld betaalt u zo’n € 175,- minder voor een reisverzekering via Zelf.nl.

Eén van de redenen dat reisverzekeringen via reisorganisaties afgesloten zo duur zijn, is dat zij gemiddeld 10% aan premie ontvangen. Het is dus zeker lonend om voor of na het boeken van uw (lastminute-)vakantie even op Zelf.nl te kijken voor een passende, goedkopere reisverzekering.

You may also like...