bord-op-schoot-1958

Naar de nieuwe iPhone 6 kijken met het bord op schoot, mij niet gezien.

Heb je ook geen 800 euro over voor de aanschaf van de nieuwste iPhone. Stop met lezen en ga rustig verder waar je mee bezig was. Nog steeds verliefd op je iPhone (en benieuwd naar haar jongste zusje)? Kijk dan vanaf 19.00u live naar de lancering.

Thuis, vanaf je laptop

Op de website van Apple kun je de presentatie van de 8e generatie live meemaken. Het instapmodel gaat volgens de website Mobile Cowboys € 829 kosten.

Thuis, op je Apple TV

Als je een Apple TV naast je tv hebt staan (en je bent de platte zilveren afstandsbediening niet kwijt) dan kun je er ook voor kiezen om via de keynote speech via het zwarte kastje te kijken. Weet je niet hoe dat werkt? Heel simpel,ga naar het hoofdmenu en selecteer Apple Events.

Ergens anders vanaf je mobiel

Het kan natuurlijk ook dat je nog niet thuis bent als de opvolger van Steve Jobs om 19.00 (Nederlandse tijd) aftrapt. Als dat het geval is dan kun je de presentatie natuurlijk ook op je iPhone kijken. Let er wel op dat je via een Wifi-verbinding kijkt.

Als dat liedje van U2

Ik heb een liefde-haatverhouding met mijn iPhone, eigenlijk zoals Bono in 1987 bezong. Ik kan niet mét en niet zonder mijn iPhone leven: niet zonder haar bedieningsgemak en haar prachtige vorm, niet met haar ziekelijk lage energiepeil en haar continue drang naar aandacht. Nee, ik ga vanavond dus niet kijken. Maar ik heb er alle begrip voor als jij dat wel gaat doen.

Iwan

Iwan is copywriter voor Zelf. Dat schrijven doet hij het liefst vanaf een toetsenbord. Vandaar dat zijn vrouw op vakantie de ansichtkaarten schrijft. In zijn vrije tijd doet hij John McEnroe na of leest hij dikke boeken.

You may also like...

4 Responses

 1. Joost zegt:

  Voor iets meer heb je een MBA.
  En daar schijn je vanaf OS X Yosemite ook mee te kunnen bellen…

  • Iwan zegt:

   Bedankt voor de tip Joost. Ik ben gelukkig met mijn vintage iPhone 5

 2. Werner zegt:

  Apple tv heeft:

  A: De geest gegeven
  B: overloaded doordat 8 miljard mensen aan het streamen waren

  Oftewel, ik heb nog niets gespot…

  • Iwan zegt:

   Een horloge en een broodtrommelachtige iPhone dat was het wel. Had jij ook een zwart scherm op je Apple TV?