• Geen categorie
 • 3

2CV: onverwoestbare liefde

Zijn liefde voor eenden gaat ver. Zo ver dat half Europa doorkruist wordt op zoek naar verhalen, naar eenden met aura’s. Vandaag is het precies 65 jaar geleden dat de 2CV op de Autobeurs van Parijs geïntroduceerd werd. We portretteerden Sander Aalderink, eigenaar van de Eendengarage, die nog steeds vindt dat dit de mooiste wagen ter wereld is.

You may also like...

3 Responses

 1. Guido La Croix zegt:

  Leuk filmpje Sander, afgelopen winter een nieuwe eend opgebouwd en zojuist klaar met het reviseren van een motorblokje, remmen had ik al gedaan en nu staat nog een versnellingsbak in de planning. Dagelijks rij ik in mijn eend soms met een vloek en een traan maar altijd heel gelukkig en herken wat je zelf zei elk eendje heeft zijn verhaal en ook geen één eend is het zelfde.
  Op mijn facebook pagina guido la croix staat e.e.a. groet en dit wilde ik je even mailen.

 2. Peter Bloch zegt:

  Erg leuk filmpje Sander, ook zo herkenbaar. Een eend heeft een persoonlijkheid. Mijn 2CV Charleston die ik bij jou kocht staat in m’n garage een paar straten verder en ook al ga ik er niet steeds mee rijden (geen tijd of slecht weer) ga ik toch vaak even kijken “anders staat hij daar zo alleen”. Het is een gevoel dat niet eenden kenners niet kunnen begrijpen. Bovendien voel ik me weer jong, m’n eerste auto was ook een eend.
  Veel succes met het nog lang op de weg houden van de 2CV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *