Kat terecht dankzij chip

Wij plaatsten gister een bericht over een hond die na vijf jaar weer bij zijn baasjes terug was dankzij een chip. Vandaag meldt de Telegraaf.nl dat kater James ook weer thuisgebracht kon worden dankzij de gegevens uit zijn chip.

Avontuur

James kwam afgelopen maandag niet thuis. Dat was vreemd, want de tien maanden jonge kater kwam ’s nachts altijd thuis. Baasje Marco Goossens en zijn vriendin maakten zich grote zorgen. Ondertussen hing de kater van Utrecht naar Den Haag onder de motorkap van een blauwe bestelbus.

Dierenambulance

Gelukkig hoorde een alerte voorbijgangster hartverscheurend gemiauw onder de auto vandaan komen. Ze wist James te bevrijden. De dierenambulance werd gebeld en zij konden dankzij een ingebrachte chip bij de kater de gegevens van zijn baasje achterhalen.

Geluk gehad

Marco Goossens was dolgelukkig dat zijn kater nog in veiligheid was. De medewerkers van de dierenambulance gaven wel aan dat James geluk gehad heeft. Zijn avontuur onder de motorkap had ook heel anders af kunnen lopen.

Is uw kat ook goed verzekerd?

Profiteer nu van het eerste jaar 25% korting op uw huisdierverzekering bij Zelf.nl. Het aanbod van Zelf.nl / Dier & Zorg is helder en duidelijk. Iedereen die een nieuwe verzekering afsluit in de maand maart 2010, ontvangt 25% korting op de 1e jaarspremie. Profiteer ook!

You may also like...