Kat vast onder trailer van vrachtwagen

Maandag stond er op Webregio.nl een stukje over een kat die zaterdagavond in Edam bekneld kwam te zitten onder de trailer van een vrachtwagen. De brandweer wist het diertje de volgende dag te bevrijden.

De kat werd door de Dierenambulance gered

Helemaal vast

Het diertje had zich helemaal vast gekropen tussen het ijzerwerk van de trailer. De brandweer moest er aan te pas komen om het dier te bevrijden. Het Dierenambulancepersoneel ontfermde zich meteen over het beestje toen het dier gered was. Pim Langereis van de Dierenambulance vertelde dat de poes zaterdagavond ergens van was geschrokken en richting de trailer is gerend. Dit verklaarden een paar voorbijgangers die daar fietsten.

Gebroken pootje

De voorbijgangers hadden een doffe klap gehoord en de dierenambulance gebeld. Pim, die meteen met zijn collega ging kijken, hadden eerst het idee dat de poes er wel weer tussen uit zou komen. Toen hij zondagochtend weer ging kijken, zat de poes er nog. Pim schakelde de brandweer in. De poes bleek een gebroken poot te hebben.

Bron: WebRegio.nl. Bekijk ook de foto’s op WebRegio.nl

You may also like...

2 Responses

  1. goedkoper zegt:

    Ik heb het gezien echt heel zielig voor die kat..

  1. 04-05-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Proteq Dier & Zorg, Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: Kat vast onder trailer van vrachtwagen http://tinyurl.com/2arw9yv […]