Kortlopende reisverzekering vergelijken

Een kortlopende reisverzekering vergelijken doet u niet eventjes bij Zelf.nl. Het is sowieso de vraag of een kortlopende reisverzekering wel voldoet voor uw vakantieplannen. Gaat u 1x per jaar op vakantie naar de veluwe, af en toe een weekendje weg of gaat u op wereldreis? Is het slim om een kortlopende reisverzekering af te sluiten voor die twee weken vakantie in de zomer?

Wanneer een kortlopende reisverzekering?

Over het algemeen is een kortlopende reisverzekering het goedkoopst voor vakanties van niet langer dan 3 weken. Het grootste voordeel van een kortlopende reisverzekering is dat u geen langlopende verplichting aangaat. Een dergelijke reisverzekering loopt doorgaans af op de dag dat u terugkomt van vakantie. Extra voordeel is dat elke vakantie aanleiding biedt om naar de beste deal op zoek te gaan.

Kortlopende reisverzekering vergelijken

Gaat u langer dan 2 à 3 weken per jaar op vakantie, dan is het verstandig om een kortlopende reisverzekering te vergelijken met een doorlopende reisverzekering. Het voordeel van een doorlopende reisverzekering is dat u na een keer afsluiten meteen klaar bent. Gaat u op vakantie of een weekendje weg en er gebeurt wat, dan weet u dat u van uw reisverzekering op aan kunt. Dat is een veilig gevoel en geeft u meer ruimte om te genieten van de voorpret, in plaats van saaie verzekeringen regelen.

Nieuwsgierig geworden naar onze doorlopende reisverzekering? Uw premie reisverzekeringen berekenen doet u hier.

You may also like...