Kunstauto van Bianca Leusink

Kunstenares Bianca Leusink uit Haaksbergen heeft voor zichzelf een unieke auto gemaakt. Ze heeft een manier gevonden waarop iedereen zijn of haar eigen auto kan voorzien van een geheel eigen kleur of design.

Volkswagen Tiguan

Landelijke publiciteit

Bianca had haar vorige auto nog zelf beschilderd, zo laat zij in de Telegraaf weten. Hiermee kreeg ze in 2005 landelijke publiciteit. Omdat het beschilderen toch wel zonde was van de auto heeft ze voor haar nieuwe auto, een Volkswagen Tiguan, iets anders verzonnen. Haar kunst werd op een plasticfolie gedrukt, waarmee de auto kon worden ingepakt. De folie is ook weer te verwijderen, waardoor de auto ook weer opnieuw te beplakken is of te verkopen aan iemand die niet gecharmeerd is van zo’n persoonlijk getinte auto.

Scooter

De kunstenares heeft in opdracht van BeeBee (leverancier van milieuvriendelijk electrische scooters) ook al eens een speciale ‘Bianca Leusink’ editie scooter ontworpen. Deze speciale scooter is binnenkort te zien in haar galerie in Ootmarsum.

Autoverzekering met lage premie

Weet u hoeveel premie u betaalt voor uw autoverzekering? Misschien kunt u wel tot honderden euro’s besparen per jaar. Bereken uw premie eens online op Zelf.nl. Bent u aangenaam verrast? Zorg er dan voor dat u overstapt. Wij zeggen uw huidige verzekering gratis voor u op! Bovendien heeft u 14 dagen bedenktijd.

You may also like...