blue-men-group

Lees dit artikel op Blue Monday gewoon maar even niet

Het is vandaag de deprimerendste dag van het jaar volgens de bedenker van Blue Monday. We raden je met klem aan om je verzekeringsdossiermap vandaag even in je kast te laten staan. Waarom? Verzekeraars kunnen je soms een verdrietig gevoel bezorgen. Bijvoorbeeld om de volgende 3 redenen.

Verzekeraars missen medeleven

Ze maken alles zo ingewikkeld

Je krijgt ze nooit te pakken

Is het bij Zelf.nl ook zo erg?

Elk jaar vragen we aan al onze klanten wat ze van onze dienstverlening vonden. Ze kunnen kiezen uit de smaken: heel slecht, slecht, neutraal, goed en heel goed. Al die reacties hebben we op onze website gedeeld, open en bloot.

O ja, die blauwe mannetjes zijn geen collega’s hoor…

De drie blauwe mannetjes op de grote foto zijn leden van de Blue Man Group. Een theatergezelschap dat in de jaren ’80 in New York werd opgericht en momenteel in verschillende samenstellingen in Berlijn en 5 Amerikaanse steden optreedt. Blue zul je je na een voorstelling waarschijnlijk niet voelen.

Iwan

Iwan is copywriter voor Zelf. Dat schrijven doet hij het liefst vanaf een toetsenbord. Vandaar dat zijn vrouw op vakantie de ansichtkaarten schrijft. In zijn vrije tijd doet hij John McEnroe na of leest hij dikke boeken.

You may also like...