Maak van uw kat geen asielzoeker

We zitten in Nederland met een groot zwerfkattenprobleem. Een groot aantal katten daarvan is niet als zwerfkat geboren. Dat zijn de katten die je op de aanplakbiljetten bij de supermarkt ziet staan. Een vermiste kat is vreselijk. U kunt dit gelukkig voorkomen.

Chip uw dier!

Uniek nummer voor uw kat

U kunt uw kat bij de dierenarts laten chippen. Er wordt dan een heel klein zendertje onder zijn huid geplaatst. Dat zendertje heeft een uniek nummer. Als uw kat ergens wordt gevonden, dan kan dit zendertje met een zogenaamde reader een nummer tevoorschijn laten komen. Het is dan meteen duidelijk dat het om uw kat gaat. Tenmiste, als dit nummer geregistreerd staat.

Juni chipmaand

Juni staat in het teken van het chippen van uw huisdier. Zorg er daarom vandaag nog voor dat u uw kat laat chippen! Registreer daarna het nummer en maak het daardoor eenvoudig om uw huisdier terug te vinden zodra hij vermist mocht zijn. Op www.chipnummer.nl vindt u een overzicht van alle databanken in Nederland. U kunt daar een (of meerdere) databank(en) uitkiezen en via de website van die databank(en) uw gegevens invoeren.

Lees verder op Chipjedier.nl

Nu 10% korting bij Proteq Dier & Zorg!

U staat er niet direct bij stil, maar uw eigen hond of kat kan een keer ziek worden of een ongeluk krijgen. Uw dierenarts kan ‘m vaak weer volledig genezen. Maar dat kost wel geld, soms zelfs veel geld. Rekeningen van € 600 a 700 zijn echt geen uitzonderingen meer. Gelukkig is er de Proteq Dier & Zorg verzekering, de grootste ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland. Uw hond is volledig afhankelijk van u en u wilt hem altijd de medische zorg kunnen bieden die uw hond of kat verdient. Proteq Dier & Zorg draagt als grootste dierenverzekeraar ook bij aan verantwoord huisdierbezit. Vrijwel alle kosten die worden gemaakt voor medische behandelingen van honden en katten als gevolg van een ongeval of ziekte worden gedekt. Betere zorg voor huisdieren wordt hierdoor mogelijk. Als u nu een verzekering aanvraagt voor uw hond of kat, dan krijgt u 10% korting! Vraag daarom een offerte aan! Of nog beter: ga naar http://proteqdierenzorg.nl/ en maak het meteen in orde. Een prettige zekerheid want ook voor uw hond of kat zit een ongeluk in een klein hoekje. Proteq Dier & Zorg is overigens hoofdsponsor van de Sophia Penning.

You may also like...