De-Man-van-Zes-Miljoen

Gefeliciteerd man van 6 miljoen

Zeg je ‘Lee Majors is jarig’ dan is de kans groot dat je jonge collega’s je vragend aankijken. Wellicht dat Man van 6 miljoen een belletje doet rinkelen. Een kleine introductie in de wereld van serieheld Steve Austin en die van mijn zusje.

Herken je deze begintune nog?

De Amerikaanse astronaut Steve Austin raakte tijdens een ruimtevlucht zwaar gewond. Een team robotdeskundigen en medici redde zijn leven en bouwde hem opnieuw op. Hij werd beter, sterker en sneller dan de oude Steve Austin.

Wat maakte Steve zo bijzonder?

Steve Austin beschikte over een bionische arm, een bionisch oog (piep-piep-piep-piep) en 2 bionische benen. Daar kon hij geweldig mee springen.

Mijn zusje, ook een fan van Steve

‘This box has seen better days’, zegt de Amerikaanse verzamelaar over de originele doos voor deze Steve Austin-pop. De pop die mijn zusje stiekem leende als echtgenoot voor haar Barbie. ‘Steve Austin is een vrijgezel die de wereld van boevengespuis moet redden, die heeft geen tijd om vadertje & moedertje met een duffe vrouwenpop te spelen’, iets dergelijks zal ik geroepen hebben nadat ik haar een keer op heterdaad in haar kamer met Barbie en mijn Man van 6 miljoen had betrapt.

Iwan

Iwan is copywriter voor Zelf. Dat schrijven doet hij het liefst vanaf een toetsenbord. Vandaar dat zijn vrouw op vakantie de ansichtkaarten schrijft. In zijn vrije tijd doet hij John McEnroe na of leest hij dikke boeken.

You may also like...