Mist u uw hond meer dan uw partner?

In Amerika zijn er veel mensen die toegeven dat ze hun viervoeter op een zakenreis meer missen dan hun partner. Van de ondervraagden heeft negen op de tien mensen het gevoel dat hun huisdier na een zware werkdag blijer is hem of haar te zien dan hun partner.

Een hond met zijn baasje


Eén blik is genoeg

90% van de ondervraagden zegt ook dat zijn huisdier sneller merkt wanneer ze een slechte dag achter de rug hebbendan de partner. Een op de zeven hondeneigenaren beweert dat hij zijn hond met één blik begrijpt. Een derde zegt zelfs dat ze een conversatie met hun viervoeter kunnen voeren zonder woorden.

Hond maakt gelukkig

Twee derde vertrouwt zijn hond meer dan zijn partner of vrienden. Maar liefst 70% gaat liever met hun hond wandelen wanneer ze zich slecht voelen, dan tijd met hun beste vriend. Twee derde voelt zich schuldiger over het verlaten van hun hond dan van vrienden of geliefden wanneer ze op vakantie gaan. De meerderheid zegt dat hun hond hen gelukkig en ontspannen maakt. Ook geeft het dier hen het gevoel geliefd te zijn.

Bron: Zaakenreizen.nl

Uw hond verzekeren

U staat er niet direct bij stil, maar uw hond kan ook een keer ziek worden of een ongeluk krijgen. Uw dierenarts kan ‘m vaak weer volledig genezen. Maar dat kost wel geld, soms zelfs veel geld. Rekeningen van 600 a 700 euro zijn echt geen uitzonderingen meer. Gelukkig is er de Proteq Dier & Zorg verzekering, de grootste ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland. Uw hond is volledig afhankelijk van u en u wilt hem altijd de medische zorg kunnen bieden die uw hond of kat verdient. Proteq Dier & Zorg draagt als grootste dierenverzekeraar ook bij aan verantwoord huisdierbezit. Vrijwel alle kosten die worden gemaakt voor medische behandelingen van honden en katten als gevolg van een ongeval of ziekte worden gedekt. Betere zorg voor huisdieren wordt hierdoor mogelijk. Vraag daarom een offerte aan! Of nog beter: ga naar www.proteqdierenzorg.nl en maak het meteen in orde. Een prettige zekerheid want ook voor uw hond zit een ongeluk in een klein hoekje. Proofiteer nu van 10% korting!

You may also like...