bob-bruce

Bob, Bruce en meer muziekhelden uit de Kuip

Wat is het beste popconcert dat je ooit hebt meegemaakt? Stel je die vraag aan een 30+’er dan is de kans groot dat hij een concert in de Kuip noemt. Vandaag is het precies 37 jaar geleden dat het Feyenoord-stadion voor het eerst als poptempel werd gebruikt.

Marco, Bruce & Prince

Marco Borsato, Bruce Springsteen en Prince hebben ieder met hun eigen band meerdere avonden in de Rotterdamse Kuip gestaan. Het lijstje met sterren dat tussen ’78 en 2008 een optreden gaf in het bijna 78 jaar oude voetbalstadion is lang en indrukwekkend. Bob Dylan deed de aftrap, op 23 juni 1978. Na hem volgden onder meer grote namen als de Rolling Stones, David Bowie, Pink Floyd, Madonna en het eerder genoemde drietal.

Bob wie? Bob Dylan

Verzekerd tegen diefstal tijdens concert

Heb je een doorlopende reisverzekering van Zelf en combineer je een concert of een festival met een overnachting? Dan ben je verzekerd tegen diefstal, beschadiging en verlies van bijvoorbeeld je camera of je mobiel.

Iwan

Iwan is copywriter voor Zelf. Dat schrijven doet hij het liefst vanaf een toetsenbord. Vandaar dat zijn vrouw op vakantie de ansichtkaarten schrijft. In zijn vrije tijd doet hij John McEnroe na of leest hij dikke boeken.

You may also like...