Nationalisatie SNS REAAL

De afgelopen weken is SNS REAAL veel in het nieuws geweest. Dit heeft bij joi, als klant van van Zelf.nl, zonder twijfel tot de nodige onduidelijkheid en vragen geleid. We vinden het erg vervelend dat je hiermee bent geconfronteerd.

Zoals je ongetwijfeld in de media hebt vernomen, is er nu meer duidelijkheid over SNS REAAL. De Minister van Financiën heeft besloten om SNS REAAL te nationaliseren. Dat betekent dat de Nederlandse Staat de enige aandeelhouder is van SNS REAAL.

Wat betekent dit voor jou?

Een nationalisatie heeft geen directe gevolgen voor jou. Al je producten lopen ongewijzigd door onder de afgesproken voorwaarden. Je behoudt de dienstverlening zoals je van ons gewend bent.

Vragen?

Heb je na het lezen van deze brief nog vragen? Je vindt de belangrijkste antwoorden op www.snsreaal.nl of op de website van Zelf.nl. Daarnaast kun je natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice op 072 518 0160.

Tot slot

Wij waarderen het dat je de afgelopen periode vertrouwen hebt gehouden in onze organisatie en danken je daar hartelijk voor. Vanzelfsprekend blijven wij de service verlenen die je van ons gewend bent.

You may also like...