Nee, u kunt uw vakantie naar Duitsland niet annuleren en het geld terugkrijgen via uw annuleringsverzekering

Helaas, Duitsland pakt de volle winst tegen een zwak Nederlands elftal. Ondanks de goal van Van Persie, zegeviert die Deutsche Mannschaft met een 2-1 overwinning. Dat verschil had nog veel groter kunnen zijn als we de ‘Steek’ niet hadden gehad, met een handvol knappe reddingen.

Op vakantie naar Duitsland kunt u annuleren, maar niet met uw reisverzekering

Duitsland is een prachtig vakantieland, alleen nu even niet. We begrijpen best dat u de hotelreserveringen wilt versnipperen of dat schattige vakwerkhuisje ergens in het Zwarte Woud de rug wilt toekeren. Helaas heeft u dan eventjes niets aan ons. U heeft weliswaar een Annuleringsverzekering afgesloten, maar deze dekt geen annuleringen uit teleurstelling of woede over de Duitse superioriteit op de grasmat.

Wat dekt een annuleringsverzekering dan wel?

Nou, dat is eigenlijk best veel. Vertragingen, eerder terugkeren, sollicitaties of examens, de lijst met dekkingen van de annuleringsverzekering is lang. Als u daar meer over wilt lezen, kijkt u op “Een annuleringsverzekering dekt nooit de reden van het afbreken van mijn vakantie”.

Reisverzekering Zelf.nl is Beste Koop volgens Consumentenbond

Waarschijnlijk wist u het al, maar de Zelf.nl reisverzekering is volgens de onvolprezen Consumentenbond de Beste Koop van dit moment, op reisverzekeringsgebied. Dat betekent dat onze reisverzekering de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. Bereken de premie van uw reisverzekering.

You may also like...