ipad-onbeheerd-niet-verzekerd

Niemand laat zijn eigen iPad alleen. Jij toch ook niet?

Is een iPad verzekerd als hij onbeheerd achterblijft, op je strandhanddoek of op je ligbed? Voor de Zelf Reisverzekering is het antwoord ‘nee’. Dus neem je iPad niet mee naar het strand of het zwembad als je van plan bent om samen een duik te nemen.

Niemand laat zijn eigen kind alleen

In de wandelgangen sprak ik vandaag Willem, eindbaas schade. Hij klaagde over een misverstand dat bij veel klanten leeft. Het misverstand dat je met onze reisverzekering op zak je iPad onbeheerd achter kunt laten. Zijn collega’s moeten regelmatig aan klanten uitleggen dat hun gepikte iPad niet verzekerd is.

Andere Willy

‘Je laat je 5-jarige zoontje of dochtertje toch ook niet achter als je gaat zwemmen’, zei Willem vandaag tegen me. Iets later moest ik denken aan een Nederlandstalige hit uit een iPadloos tijdperk, een duet uit 1983 van vader Willy en dochter Willeke Alberti.

Voor de jeugdige lezers: het complete refrein

“Niemand laat zijn eigen kind alleen
Je bouwt het liefst een muurtje om haar heen
Je wilt zo graag haar jeugd bewaren
En haar veel verdriet besparen
Niemand laat zijn eigen kind alleen”

Meer lezen?

Wil je weten of je iPad onbeheerd in je auto mag achterlaten als je in het tankstation wat gaat eten? Lees dan iPad mee op vakantie: wanneer verzekerd en wanneer niet verzekerd? of struin nog even door onze begrijpelijke voorwaarden.

Fijne vakantie!

Iwan

Iwan is copywriter voor Zelf. Dat schrijven doet hij het liefst vanaf een toetsenbord. Vandaar dat zijn vrouw op vakantie de ansichtkaarten schrijft. In zijn vrije tijd doet hij John McEnroe na of leest hij dikke boeken.

You may also like...