Een nieuw blog, een nieuw begin

Hiep hiep hoera! Vandaag is niet alleen de nieuwe website live gegaan; ook het blog is vernieuwd. Een nieuw jasje, maar ook een andere inhoud.

Wat je kan verwachten.
Ons motto is: “Jij leeft. Zelf verzekert.” Vanuit het idee dat jij je leven leeft op jouw manier. Soms heb je daar een verzekering voor nodig. Uit pure noodzaak. Maar dat wil niet zeggen dat je op de kwaliteit van je leven moet ingeven. Dat vinden we bij Zelf ook. Daarom hebben we een eigen blog. Om jou naast alle inhoudelijke bijzaken van verzekeren, ook te inspireren het leven leuker te maken. Of makkelijker. Of mooier. Elke werkdag maar weer. Ons hele team zet zich daar op dit blog voor in. Zo leer je ons tegelijkertijd ook nog een beetje kennen…

You may also like...

5 Responses

 1. NKok zegt:

  Welke reis-en annuleringsverzekering moet ik afsluiten als ik meerdere keer per jaar op vakantie ga en dit keer met een overwintering erbij van 90 dagen

  • Lars zegt:

   Als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat, is een doorlopende reisverzekering uitermate geschikt.

   Helaas is de maximale aaneengesloten reisduur bij onze reisverzekering 45 dagen voor Europadekking en 60 dagen voor Europa Plus en Werelddekking.

   Als u 90 dagen overwintert in den vreemde, dan is het handiger om even op Independer.nl te kijken en daar bij de vraag “Hoe lang ga je maximaal aaneengesloten op vakantie?” 3 maanden in te vullen.

   De goedkoopste reis- en annuleringsverzekering vindt u in uw situatie bij Delta Lloyd, Aegon of Avéro Achmea.

   Veel succes en een fijne overwintering!

 2. Fabiola zegt:

  Huisdieren zijn niet mee verzekerd bij jullie inboedelverzekering. Ik snap dat het risico te groot is om ze te verzekeren bij schade door bijv. kapot bijten van een bank. Maar waarom geen uitzondering, wanneer ze door ziekte schade hebben gemaakt waar ze niks aan kunnen doen zowel de eigenaar van het dier?!

  • Lars zegt:

   Hoi Fabiola,

   Schade die door huisdieren is gemaakt wordt inderdaad niet gedekt door onze inboedelverzekering, zelfs als het dier in kwestie daar niets aan kan doen.

   Dat heeft alles te maken met de afweging tussen risico’s en schadebedragen, tussen de hoogte van de premie die je betaalt en de zaken die wél gedekt zijn.

   Ook is het lastig om te beoordelen wanneer een dier zijn gedrag niet kan beheersen. Is dat namelijk niet altijd het geval? Of een hond de bank stuk bijt omdat hij slecht is opgevoed, of wegens ziekte er op overgeeft, of hondsdol is en de bank sloopt, dat maakt niet zo veel uit. Het baasje is uiteindelijk verantwoordelijk en die kan in de 1e plaats voorkomen dat de bank überhaupt gesloopt wordt 🙂

 3. Reisverzekeringen.nl zegt:

  We zien hem nu pas, maar erg mooi blog. Leuk om te lezen. We blijven hem volgen 🙂