Omroep Max: medische kosten in het buitenland niet gedekt op uw reisverzekering? Wel bij Zelf.nl!

Bent u gisteravond ook zo geschrokken van de uitzending van Omroep Max? U denkt goed verzekerd op reis te gaan, want u hebt aan een reisverzekering gedacht. Als u dan in het ziekenhuis belandt en u heeft een reisverzekering (van in dit geval Univé), krijgt u toch een fikse rekening gepresenteerd! Gelukkig is dat bij Zelf.nl heel anders.

Bij Zelf.nl zijn uw medische kosten in het buitenland keurig verzekerd

Kan dat u als onze klant ook overkomen? Het antwoord is gelukkig NEE! De reisverzekering van Zelf.nl dekt namelijk standaard de medische kosten die u in het buitenland moet maken. Wij betalen de kostprijs van de medische behandeling. Alleen het eigen risico van €50 (Europa dekking) of €100 (Europa Plus en Wereld dekking) komt voor uw rekening. Maar dat is veelal nog aanzienlijk lager dan het eigen risico dat uw ziektekostenverzekering in rekening brengt.

Bekijk de aflevering van Groeten van Max op Uitzending Gemist

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Meer informatie over medische kosten in het buitenland?

Daar hebben we al eerder over geschreven. Lees Medische kosten op vakantie? Eerst uw zorgverzekering dan uw reisverzekering voor meer informatie.

You may also like...

1 Response

  1. emin sari zegt:

    Ik zou zeggen lees de voorwaarden eens allemaaldekking met maar!!! ,,Terwijl bijna iedereen gewoon zorgverzekering heeft met buitenland dekking( deze is niet vergelijkbaar als de zorgverzekering aanbod van britten duitsers belgie etc etc uit mijn onderzoeken hebbben zij het beter)maar goed ,,,begreep ik niet dat mensen moeten schrikken dat een reisverzekering ziekekosten niet dekt,,nou en je zorgverzekering doet het al…