Ontvang tot 20% korting op uw reisverzekering plus een waardecheque t.w.v. € 100 én 10% korting bij Zimmerfrei.nl

December is feestmaand en dat laat ook Zelf.nl niet onberoerd. Wij bieden u daarom een flinke korting aan op onze reisverzekering. U krijgt tot maar liefst 20% korting op onze reisverzekering en daarbovenop ook nog eens 10% korting op een overnachting in Duitsland. Bovendien maakt u een kans op een waardecheque t.w.v. € 100 bij datzelfde Zimmerfrei.nl. Zimmerfrei.nl is handig als u zich naar de wintersportgebieden van Europa begeeft. Dan kunt u er lekker rustig over doen en halverwege nog eens extra tot rust komen.

Overnachting via Zimmerfrei.nl niet alleen voor de wintersporters

Natuurlijk sluit u een reisverzekering met wintersportdekking af als u op wintersport gaat. En als u bovendien ook nog eens naar Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland gaat, dan is zo’n goedkope overnachting in Duitsland mooi meegenomen. Maar niet alleen de wintersporters hebben baat bij deze actie. Ook mensen die bijvoorbeeld naar de kerstmarkten in Dusseldorf, Keulen of Aken gaan, zijn ook welkom bij Zimmerfrei.nl. En de doorlopende reisverzekering van Zelf.nl sluit u juist af omdat u ook tijdens weekendjes weg goed verzekerd wilt zijn.

Reisverzekering afsluiten

De reisverzekering van Zelf.nl heeft dit jaar het predikaat Beste Koop gekregen van de Consumentenbond. Dat begint al bijna saai te worden, want ook vorig jaar werd onze reisverzekering tot Beste Koop verkozen. Dat is natuurlijk niet voor niets. Onze reisverzekering biedt namelijk een uitstekende dekking voor een zeer lage premie. Zo laag dat wij vaak als goedkoopste uit de bus komen op vergelijkingssites.

Hoe krijgt u die 10% korting?

Heel simpel. U sluit gewoon een reisverzekering af via deze link en u krijgt van ons een bevestigingsmail met daarin een speciale kortingscode. Deze kortingscode is geldig op Zimmerfrei.nl. Makkelijker kan niet.

En die tot 20% korting, hoe krijgt u die?

Die is nog simpeler. U betaalt bij ons tijdelijk (t/m 1 januari 2013) géén poliskosten als u een reisverzekering afsluit. Die worden simpelweg niet meegerekend en ook daar hoeft u dus niets voor te doen. Tot ziens op Zelf.nl enne… prettige vakantie :).

You may also like...