Onze inboedelverzekering krijgt 5 sterren van Moneyview door de lage prijs


Hoppa! En weer een award binnen. Onze inboedelverzekering krijgt de maximale vijf sterren voor de premie die je daarvoor betaalt. Volgens het onvolprezen Moneyview krijg je bij Zelf.nl veel waar voor je geld. Moneyview is wellicht niet heel bekend bij mensen, maar ook deze award is iets om trots op te zijn. Het bevestigt onze filosofie dat een goede verzekering helemaal niet duur hoeft te zijn.

Wie of wat is Moneyview?

MoneyView vergaart en analyseert informatie van en over de markt voor financiële dienstverlening. Daarmee wil MoneyView organisaties ondersteunen bij het succesvoller opereren in de financiële dienstverlening. MoneyView voorziet van informatie, helpt bij het effectief omgaan met deze informatie en dus bij het nemen van de juiste beslissing op het juiste moment.

Onze inboedelverzekering heeft een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding

De kwaliteit van onze inboedelverzekering zit hem vooral in de dekking die deze biedt. Het is een allrisk-dekking. Dat betekent dat alle soorten schades zijn gedekt, tenzij ze nadrukkelijk worden uitgesloten in de polisvoorwaarden. Dat maakt de dekking niet alleen heel uitgebreid, maar ook heel helder en duidelijk. Wil je weten hoe helder en duidelijk? Dat lees je in de polisvoorwaarden. Wil je weten wat je voor onze inboedelverzekering betaalt? Dan kun je binnen een minuut een premieberekening inboedelverzekering doen.

You may also like...