Onze reisverzekering is de Beste Koop

De Consumentenbond bevestigd in de februari uitgave van de Consumentengids dat Zelf.nl een uitstekende dekking biedt tegen een scherpe prijs. En daar zijn we trots op! In de vier reisverzekeringen die de titel ´Beste Koop´ kregen, staan zowel Zelf.nl Europa als Zelf.nl Europa Plus vermeld.

Opsteker voor ons gehele team

Verzekeringen die de titel ´Beste Koop´ krijgen, zijn verzekeringen die de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Iets waarvoor we altijd oog hebben bij Zelf.nl – en juist daarom zijn we blij dat de verzekeringen van alle grote aanbieders nu eens objectief zijn vergeleken. Nu een onafhankelijk en deskundig instituut als de Consumentenbond bevestigt dat we werkelijk een goed product voor een scherpe prijs bieden, is dat een belangrijke opsteker voor ons gehele team.

Geen onnodige kosten

De onderzoekers hebben er vooral op gelet of noodhulpverlening en repatriëring standaard gedekt zijn – de in hun ogen belangrijkste reden om een reisverzekering af te sluiten. Uiteraard gaat dat op voor de reisverzekering van Zelf.nl. Daarnaast is onder andere onderzocht of klanten keuze hebben in de samenstelling van de dekking. Autopech wordt immers vaak al via een pechdienst gedekt. En sommige en bieden al dekking voor bagage. Waarom dan dubbel verzekeren? Ook daar hebben we bij de ontwikkeling van onze reisverzekering op gelet. Want onnodige kosten voorkomen we graag.

Zelf.nl Europa en Zelf.nl Europa Plus

De Zelf.nl reisverzekering die alle vergelijkingen glansrijk heeft doorstaan en de titel Beste Koop kreeg, is er in twee dekkingen: Zelf.nl Europa en Zelf.nl Europa Plus. In beide varianten zijn hulpverlening, bagage, geneeskundige kosten, onderwatersport en schade aan het vakantieverblijf standaard verzekerd. Beide varianten kunnen worden uitgebreid met werelddekking, annulering, automobilistenhulp, geld, ongevallen en wintersport. Volop keuze en flexibiliteit dus, tegen een prettig scherpe premie. Oprecht een Beste Koop!

You may also like...

1 Response

  1. Mevr.I.L.T Genemans zegt:

    Jammer dat er zo over Zelf is gedacht.Ik heb alle vertrouwen en hoop dat mijn vakantie goed verloopt.Ik heb verder nog geen ervaring met uw verzekering.De tijd zal het leren.IK lees wel goede berichten op deze site.