Op avontuur voor een schijntje: top-5 goedkope vakanties

Het is dan wel crisis, maar de vakantie laten wij niet van ons afnemen! Lees alles over interessante en originele vakanties in binnen- en buitenland. Voor u hebben we de leukste alternatieve manieren van vakantie vieren op een rijtje gezet. In dit bericht vindt u daar een overzicht van.

Op nummer 5 – Air Bed & Breakfast

Over het algemeen zijn dit soort accommodaties in handen van mensen die “toevallig” een kamertje over hebben. Die kunnen zeer uiteenlopen. U kunt zowel in een kasteel komen te overnachten als in een berghutje zonder stromend water en elektriciteit.

Lees meer over Air Bed & Breakfast

Op nummer 4 – Wildkamperen

Wildkamperen wil zeggen dat u ergens (in de vrije natuur) tent neerzet om daar een paar dagen en nachten te blijven. Water haalt u bij het stromende beekje en koken doet u op een kampvuur (of op een primusstel of de gaskookplaat met meegebrachte gasflessen), enfin u begrijpt het idee.

Lees meer over wildkamperen

Op nummer 3 – Werkvakantie

Werkvakanties zijn er in verschillende vormen en maten en ze lopen uiteen van het in kaart brengen van het koraal bij de Seychellen, tot druiven plukken in Frankrijk.

Lees meer over werkvakanties

Op nummer 2 – Huizenruil

Het concept van woningruil is even eenvoudig als briljant. U biedt uw huis aan als vakantiewoning om daarvoor in ruil in het huis van iemand anders te verblijven. Zowel in Nederland als in het buitenland.

Lees meer over huizenruil

Op nummer 1 – Couch Surfing

Blijf dit blog in de gaten houden voor Couch Surfing 🙂

You may also like...