Waarom bloggen we?

blog

Kijk, dat is nou eens een uitstekende vraag. Waarom blogt een verzekeraar? Waarom wil een verzekeraar mij dit soort dingen laten lezen en zien? Waarom en hoe en wanneer we de dingen doen zoals we die doen lees je hieronder.

Waarover bloggen we?

Bij Zelf bloggen we over uiteenlopende zaken. Die zaken hebben stuk voor stuk een logische verbinding met verzekeringen of de dingen waarvoor je een verzekering afsluit. Er is veel aandacht en zorg aan de artikelen besteed. Daarom staan we vierkant achter de inhoud. We schrijven niet om het schrijven, of voor zoekmachines. We schrijven omdat we de onderwerpen Zelf ook heel erg leuk vinden. We schrijven vanuit ons hart.

Waarom posten jullie deze artikelen?

We willen je een andere kant van ons bedrijf laten zien. De bedoeling van het blog is om mensen op een andere manier met ons en onze producten kennis te laten maken. Een andere manier dan door een reclamebanner, een vergelijking op Independer of een zoekresultaat in Google. Daarnaast is ons blog ook een platform waarop mensen rechtstreeks met ons in contact kunnen komen. Bezoekers kunnen een gesprek met ons aangaan. Out in the open en ongemodereerd.

En hoe doen jullie dat dan?

Als internetverzekeraar willen wij ons gezicht laten zien. We zijn trots op wat we doen en dragen dat graag uit. We houden ervan om argeloze lezers te verrassen. Daarom presenteren wij een teamleider administratie die de mooiste gedichten schrijft, een acceptant die zeer begaan is met economische ecologie of een internetmarketeer die gek is op … internetgerelateerde dingen.
Goed, misschien is die laatste niet zo verrassend, maar hij is wel een autoriteit op zijn gebied. En ook dát dragen we graag uit. Niet door onszelf op de borst te kloppen. Maar door ons enthousiasme te delen en ons samen met de lezer te verwonderen. Daarom lees je ook artikelen over interessante apps, gadgets, strips, boeken, cultuur, media, etc. En dat allemaal omdat we naar de verbinding zoeken. De verbinding tussen onszelf en onze lezers. “Zelf is net als ik. Daarom ga ik graag met ze in zee.”

Is het blog wel wat voor mij?

Onze lezers lezen het blog voor hun plezier, maar ook omdat ze informatie nodig hebben. Dat betekent dat elk artikel iets nuttigs geeft. Of dat nou een lach is om een grappig gifje, of een must-read over schadevrije jaren en de no-claimkorting.