Pakketkorting voor verzekeringen – waarom biedt Zelf.nl dat niet?

pakketkortingZelf.nl biedt geen pakketkorting. U krijgt bij ons geen korting omdat u meerdere verzekeringen bij ons afsluit. Waarom wij dat niet doen leest u in dit bericht.

Pakketkorting is een verkeerde vorm van klantenbinding

Een pakketkorting is een uitstekend middel om klanten aan een bedrijf te binden. Zo’n korting krijgt u immers als u twee of meerdere producten (in dit geval verzekeringen) bij dat bedrijf afneemt. Als u elders een betere verzekering denkt te krijgen en dus logischerwijs wilt oversluiten, dan heeft u niet langer recht op die pakketkorting. Het gevolg is dat u meer gaat betalen voor hetzelfde product.

Bij Zelf.nl geen pakketkorting, maar wel andere kortingen

Bij Zelf.nl geloven wij niet in pakketkorting. U betaalt gewoon standaard een lage premie voor uw verzekering(en) en u gaat geen hogere premie betalen als straf omdat u een van uw verzekeringen bij ons weghaalt. De enige kortingen die wij bieden, zijn de 5% korting als u voor een jaarbetaling (behalve bij een autoverzekering) van uw premie kiest en de tijdelijke korting géén poliskosten bij het afsluiten van een reisverzekering.

Geen pakketkorting als loden bal aan uw been

Zelf.nl poogt u niet te lijmen met een pakketkorting. Wij willen dat u voor ons kiest om de lage premie en de uitstekende service en bij ons blijft om de lage premie en de uitstekende service. Dat willen wij elke dag weer bewijzen. En denkt u dat het gras ergens anders groener is? Dan bent u vrij om te gaan, zonder dat u daarvoor (meer) moet betalen.

You may also like...