Patricia Paay krijgt hondje voor haar verjaardag

Op Twitter liet de dochter van Patricia Paay, Christina Curry, weten dat haar moeder een hondje voor haar verjaardag heeft gekregen. Het is een jongetje en hij heet Charlie. 

Charlie op schoot bij Patricia Paay

Gister werd Patricia Paay 61 jaar oud. Haar dochter Christina heeft haar een hondje, aan de foto te zien een langharige Chihuahua, cadeau gedaan. Zal ze dit hondje ook verzekerd hebben?

Het Twitter-account van Christina Curry is http://twitter.com/chrissiecurry. Dit is tevens de bron van de foto op deze pagina.

Het belang van een huisdierverzekering

U staat er niet direct bij stil, maar uw eigen hond of kat kan een keer ziek worden of een ongeluk krijgen. Uw dierenarts kan ‘m vaak weer volledig genezen. Maar dat kost wel geld, soms zelfs veel geld. Rekeningen van € 600 a 700 zijn echt geen uitzonderingen meer. Gelukkig is er de Proteq Dier & Zorg verzekering, de grootste ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland. Uw hond is volledig afhankelijk van u en u wilt hem altijd de medische zorg kunnen bieden die uw hond of kat verdient. Proteq Dier & Zorg draagt als grootste dierenverzekeraar ook bij aan verantwoord huisdierbezit. Vrijwel alle kosten die worden gemaakt voor medische behandelingen van honden en katten als gevolg van een ongeval of ziekte worden gedekt. Betere zorg voor huisdieren wordt hierdoor mogelijk. Vraag daarom een offerte aan! Of nog beter: ga naar http://proteqdierenzorg.nl/ en maak het meteen in orde. Een prettige zekerheid want ook voor uw hond zit een ongeluk in een klein hoekje. Proteq Dier & Zorg is overigens hoofdsponsor van de Sophia Penning.

You may also like...

1 Response

  1. 08-04-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Proteq Dier & Zorg. Proteq Dier & Zorg heeft gezegd: Patricia Paay krijgt hondje voor haar verjaardag http://tinyurl.com/yz2l5rd […]