Window-Installation

Preventiekwaad dat wél bij je interieur past

Preventiemiddelen op het gebied van inbraak en brand zijn vaak niet niet de meest fraaie designobjecten. Zonde. Heb je net bergen geld gespendeerd aan het opknappen of renoveren van je huis, heb je weer zo’n ‘verplicht’ preventieding als doorn in je oog. De designnerds onder ons stonden op en speurden naar de must haves and looking good objecten die je huis net dat extra beetje klasse én beveiliging meegeven. Onze twee favorieten:

Smoking hot: Rookalarm

kupu_collection_rookmelder

Er zit iets in de lucht in het Noorden van Europa dat ervoor zorgt dat de Nordics voorlopen op het gebied van design. Neem nou deze rookmelder die Harri Koskinen voor het Finse merk Jalo Helsinki ontwierp. Bekroond met een Red Dot Design Award. Stijlvol, kleurrijk, met een stoffen oppervlak en met z’n € 29,95 zeker betaalbaar. Hebben!

I’m watching you: Alarm

scout alarm

Oké, super kek. Klopt. Maar met dit Scout Alarm houd je je huis waar ook ter wereld via je iPhone, tablet of laptop in de gaten. De tijd van de knipperende lampjes –ja het alarm staat echt aan- is bijna voorbij. Bijna, want dit product komt eind dit jaar op de markt. Wees de eerste Nederlander die z’n huis stijlvol beveiligd vanaf
€ 89.

Inbraakpreventie en je woonverzekering

Bij Zelf geldt er een maximum aan het uit te keren bedrag voor audiovisuele- en computerapparatuur. Dat is 10 duizend euro. Dat maximum geldt niet als je bij het claimen van je schade een geldig beveiligingscertificaat kan overleggen. Zo’n beveiligingscertificaat is bijvoorbeeld het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

You may also like...

3 Responses

 1. vandestoep zegt:

  Hee, leuk dat jullie over die mooie rookmelders bloggen!
  Maar misschien ook leuk waar je ze in Nederland kunt kopen…
  In elk geval bij ons, http://www.vandestoep.nl En ze zijn ook in chroom verkrijgbaar bij ons.
  Mvg,

  Marie-Claire Lambalk
  VANDESTOEP

 2. P.Mulder zegt:

  SUPER mooi!

 3. adriaan zegt:

  waar kan ik scout alarm bestellen?