Reisverzekering Zelf.nl best gewaardeerd van top 3

reisverzekeringDat onze doorlopende reisverzekering goed is, bleek al in 2012 toen deze door de Consumentenbond werd uitgeroepen tot Beste Koop. De klanten van vergelijkingssite Independer.nl blijken onze reisverzekering ook te kunnen waarderen. Ruim 250 klanten gaven gemiddeld een 8,1. Een mooi cijfer waar wij dan ook erg trots op zijn!

Hoe is het klantcijfer opgebouwd?

De 8,1 is het gemiddelde van de beoordeling op een viertal punten. De klantenservice krijgt een 7,6. Het afsluitproces en de prijs/kwaliteitsverhouding worden beide beoordeeld met een 8,2. Onze schade-afhandeling wordt zelfs beoordeeld met een 8,3.

Hoogste klantcijfer van de Independer.nl top-3

Dat onze klanten ons zo goed beoordelen is natuurlijk al mooi. Wat het helemaal mooi maakt, is dat wij het hoogste klantcijfer hebben van de Independer.nl doorlopende reisverzekeringen top-3. Daarmee laten wij de reisverzekeringen van Delta Lloyd en Avero Achmea achter ons.

reisverzekering

Als gekeken wordt naar alle aanbieders van doorlopende reisverzekeringen, heeft Zelf.nl het op één na hoogste cijfer. Alleen de verzekering van Allianz wordt iets beter beoordeeld met een 8,4. Daar staat dan tegenover dat onze dekking voor bijvoorbeeld bagage een stuk beter is. Zij staan daarom dan ook niet in de Independer.nl top-3.

Ook een reisverzekering?

Ga jij binnenkort op vakantie? Even weg van deze koude winter in ons kikkerlandje? Sluit dan snel onze doorlopende reisverzekering af. Deze biedt uitstekende polisvoorwaarden voor een erg lage prijs. Wij krijgen niet voor niets een 8,1 op Independer.nl en het predikaat Beste Koop 2012 van de Consumentenbond. Vind uit waarom!

Heb je al een doorlopende reisverzekering bij ons afgesloten? Ga dan naar de website van Independer.nl en laat jouw beoordeling achter!

You may also like...

1 Response

  1. jan zegt:

    Ik heb zojuist geïnformeerd naar de reisverzekering bij zelf.nl.
    Ten eerste wordt ik automatisch doorgelinkt naar een doorlopende reisverzekering terwijl ik daar niet naar vraag. Het is incidenteel.
    ten tweede is een gewone reisverzekering alleen af te sluiten via I-deal en dat heb ik niet.

    Zeer klantonvriendelijk !!!