Update: Route Mobiel introduceert Pechhulpvergelijker

UPDATE:
Pechhulp per persoon bij Route Mobiel wordt niet meer aangeboden. De pechhulp van Route Mobiel geldt voor het kenteken, niet voor de persoon.

Onze partner Route Mobiel heeft kort geleden de Pechhulpvergelijker geintroduceerd. Op www.routemobiel.nl kunt u heel gemakkelijk zelf vergelijken welke vorm van pechhulp het beste bij u past. Door het beantwoorden van een paar hele simpele vragen weet u binnen een minuut of u het beste kunt kiezen voor kentekengebonden of persoongebonden pechhulp.

routemobiel-pechulp-vergelijker

Grote prijsverschillen tussen verschillende vormen van pechhulp
Route Mobiel constateert dat er veel onduidelijkheid bestaat over het verschil tussen persoonsgebonden en kentekengebonden recht op pechhulp. Afhankelijk van het bezit van voertuigen en het aantal bestuurders in een huishouden ontstaan grote prijsverschillen. Om hier duidelijkheid in te verschaffen heeft Route Mobiel een persoonsgebonden pechhulpproduct geïntroduceerd. Met behulp van de Pechhulpvergelijker geeft Route Mobiel u duidelijk inzicht in de voor- en nadelen van beide vormen.

Verschillende opzegtermijnen
Commercieel Directeur Edward Reinderts: “Route Mobiel streeft transparantie en flexibiliteit in de pechhulpmarkt na. Daarom hebben we een pechhulpvergelijker geïntroduceerd die het mogelijk maakt om de beste persoonlijke keus te maken”. Uniek is dat beide vormen van pechhulp, kenteken- en persoonsgebonden,  kunnen worden afgesloten bij Route Mobiel”. De pechhulpcontracten van  Route Mobiel zijn maandelijks opzegbaar na het eerste jaar.

Klanttevredenheid belangrijke graadmeter
Route Mobiel heeft zich in de eerste jaren gericht op snelheid en prijs. Dit resulteerde in een onderscheidende propositie in de markt waarmee de pechhulpmarkt werd opengebroken. In de afgelopen jaren heeft Route Mobiel veel aandacht besteed aan de kwaliteit van haar dienstverlening. De klanttevredenheid van Route Mobiel klanten over de dienstverlening steeg sinds de oprichting van een 7,6 naar 8.3, gemeten door het onafhankelijke bureau Tevreden BV.

Over Route Mobiel
Route Mobiel biedt hulp bij autopech in heel Nederland en in 43 andere landen in Europa. Klanten van Route Mobiel worden snel op weg geholpen door de inzet van ruim 1.300 deskundige pechhulpverleners verspreid over maar liefst 180 uitvalspunten in Nederland.

Meer informatie
U vindt meer informatie over Route Mobiel op www.routemobiel.nl. Voor de Pechhulpvergelijker gaat u naar www.routemobiel.nl/pechhulp-vergelijker

You may also like...

1 Response

  1. 22-10-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Route Mobiel, Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: Route Mobiel introduceert Pechhulpvergelijker | http://tinyurl.com/2ck7j4p […]