Update: Samenwerking Route Mobiel en Autogekeurd.nl

Route Mobiel en Autogekeurd.nl gaan met elkaar samenwerken. Route Mobiel heeft veel aandacht voor de kwaliteit van haar dienstverlening. Door nu ook haar dienstverlening met autokeuringen uit te breiden wil Route Mobiel opnieuw een impuls aan het transparant maken van de kosten van autobezit en – gebruik.

Route Mobiel

Route Mobiel

Route Mobiel is een organisatie die zich uitsluitend bezighoudt met dienstverlening op het gebied van pechhulp. De pechhulpverlener is een voorstander van transparantie, scherpe prijzen, flexibiliteit voor de consument en efficiënte dienstverlening. Route Mobiel heeft een netwerk van ruim 1.300 deskundige pechhulpverleners verspreid over meer dan 100 uitvalspunten in Nederland en is actief in bijna alle landen van Europa.

Autogekeurd.nl

Autogekeurd.nl is een verkoopplaats voor auto’s van particulieren en garagebedrijven. Daarnaast kunnen deze partijen ervoor kiezen om de te verkopen auto extra te onderscheiden door een Autogekeurd.nl rapport aan te vragen. Dat biedt een potentiële koper extra zekerheid en hiermee wordt de auto-occasion onderscheiden van het overig aanbod op de markt. Onderzoek toont aan dat een gekeurde auto sneller wordt verkocht. Autogekeurd.nl auto- aankoop- en verkoopkeuringen worden uitgevoerd door de aangesloten 120 Vakgarages. Autogekeurd.nl heeft gekozen voor de Vakgarage organisatie omdat dit een landelijk netwerk van 1e klas autobedrijven is die aangesloten zijn bij de BOVAG brancheorganisatie.

Krachten bundelen

Door de krachten van de zelfstandige ondernemers van de franchiseformule Vakgarage en Autogekeurd.nl te bundelen en verder aan te vullen met nieuwe vormen van dienstverlening, zoals de samenwerking met Route Mobiel, wordt de service voor de klant verbeterd. Particulieren kunnen met meer zekerheid tot aankoop van hun auto overgaan.

Het voordeel van Zelf.nl

De autoverzekering van Zelf.nl is altijd voordelig. U betaalt altijd een lage premie, ongeacht het aantal kilometers dat u maakt. Maakt u ineens veel meer of minder kilometers? Dit heeft geen invloed op de hoogte van uw premie. Uw verzekering bij Zelf.nl blijft goedkoop! Bereken direct zelf uw premie.

Dubbel voordeel

Wanneer u kiest voor de autoverzekering van Zelf.nl kiest u voor kwaliteit tegen een zeer lage prijs. Dat geldt ook voor de Pechhulp Service van Route Mobiel. Juist daarom is de Pechhulp Service van Route Mobiel de ideale aanvulling op uw autoverzekering. U krijgt bij het afsluiten van een Zelf.nl autoverzekering nu het eerste jaar de Pechhulp Service Nederland voor de halve prijs!

UPDATE:
Deze aanbieding geldt inmiddels niet meer. Wij verlenen geen 50 % korting meer op een pechhulppolis bij Route Mobiel als u een Zelf.nl autopolis sluit.

You may also like...

1 Response

  1. 01-04-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: Samenwerking Route Mobiel en Autogekeurd.nl http://tinyurl.com/yzplp67 […]