Update: Samenwerking Telegraaf en Route Mobiel

UPDATE:
Deze aanbieding geldt inmiddels niet meer. Wij verlenen geen 50 % korting meer op een pechhulppolis bij Route Mobiel als u een Zelf.nl autopolis sluit.

Binnenkort starten de Telegraaf en Route Mobiel een gezamelijke test. Klanten van Route Mobiel krijgen dan bij een pechmelding een Telegraaf cadeau. De test wordt ingezet met 6 pechhulpverleners verspreid door het hele land.

Route Mobiel biedt diverse pechhulpservices


Vakkundige pechhulp

Het is heel vervelend om met pech langs de weg of voor uw huis te staan. Gelukkig kunnen klanten van Route Mobiel altijd rekenen op snelle hulpverlening. Deze pechhulpverlener biedt u een uitgebreid Nederlands netwerk van maar liefst 1.300 vakkundige pechhulpverleners. Vanuit 180 strategisch gelegen uitvalspunten kunnen zo alle plekken in Nederland in een mum van tijd bereikt worden. Ook in het buitenland beschikt Route Mobiel over een gedegen internationaal netwerk van deskundige pechhulpverleners.

Pech zo aangenaam mogelijk maken

De uitstekende service van Route Mobiel wordt met deze test extra aangenaam gemaakt. Tijdens het verhelpen van de pechoorzaak heeft de klant de gelegenheid om op een veilige plek rustig de krant te lezen. Als de test succesvol blijkt zal deze service waarschijnlijk landelijk uitgerold worden.

Route Mobiel bestaat vijf jaar

Route Mobiel vierde afgelopen jaar in september haar 5e verjaardag. Met een luidruchtige start wisten wij in 2004 de pechhulpmarkt open te breken en zich daar een sterke positie te verschaffen. Route Mobiel is 100% onderdeel van SNS REAAL.

Het voordeel van Zelf.nl

De autoverzekering van Zelf.nl is altijd voordelig. U betaalt altijd een lage premie, ongeacht het aantal kilometers dat u maakt. Maakt u ineens veel meer of minder kilometers? Dit heeft geen invloed op de hoogte van uw premie. Uw verzekering bij Zelf.nl blijft goedkoop! Bereken direct zelf uw premie.

Dubbel voordeel

Wanneer u kiest voor de autoverzekering van Zelf.nl kiest u voor kwaliteit tegen een zeer lage prijs. Dat geldt ook voor de Pechhulp Service van Route Mobiel. Juist daarom is de Pechhulp Service van Route Mobiel de ideale aanvulling op uw autoverzekering. U krijgt bij het afsluiten van een Zelf.nl autoverzekering nu het eerste jaar de Pechhulp Service Nederland voor de halve prijs!

You may also like...

1 Response

  1. 11-05-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Inwonersnieuws, Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: Samenwerking Telegraaf en Route Mobiel http://tinyurl.com/2wgq4gg […]