Ski-bloopers: top-5 zonder gebroken ledematen of ernstige verwondingen

ski-bloopersSkieën is leuk, ski-bloopers zijn nóg leuker. Vooral als je je langs de zijlijn bevindt en getuige bent van hoe je medewintersporters knullig overeind proberen te blijven. Dat levert soms hilarische scènes op.

Zelf deelt hier graag een leuke compilatie van ski-bloopers. Alle videos leveren niet meer dan een deuk(je) in het ego op. Nergens hoeft er een reisverzekering te worden aangesproken (gipsvluchten, ziekenhuisbezoek, beschadigd materiaal, etc.); een geluk bij een ongeluk.

Goede reisverzekering is onontbeerlijk voor de ernstigere ski-bloopers

Gelukkig lopen de bovenstaande filmpjes allemaal goed af. De gevolgen zijn niet ernstiger dan een gekwetst ego en misschien wat blauwe plekken hier of daar. Dat skiën ook anders kan aflopen, bewijst het grote aantal jaarlijkse gipsvluchten wel. Skiën en snowboarden blijven gevaarlijke bezigheden en kunnen tot verwondingen en beschadigingen aan uw spullen leiden. Gelukkig lopen de meeste valpartijen met een sisser af.

Als een ski-blooper wél tot een verwonding of beschadiging leidt, dan is het fijn om een goede reisverzekering met wintersportdekking te hebben. Die betaalt uit bij dat soort situaties. Dus als je met een helicopter van de piste moet worden gehaald of een van je ski’s ligt in het ravijn, dan hoeft je je over de financiële gevolgen geen zorgen te maken. De doorlopende reisverzekering van Zelf.nl is dan een uitstekende keus.

Wintersport

You may also like...