SNS REAAL is genationaliseerd, dus ook Zelf.nl. Wat betekent dat voor jou en wat vind je ervan?

Het zal je niet ontgaan zijn. Afgelopen vrijdag heeft het ministerie van Financiën besloten SNS REAAL te nationaliseren. Dat betekent dat de Nederlandse staat de enige aandeelhouder is van SNS REAAL. En daarmee is ook Zelf.nl in handen van de overheid gekomen. Dat heeft een hoop los gemaakt in de Nederlandse samenleving. Op verschillende nieuwssites en ook op sociale media zijn felle discussies losgebarsten over de ontwikkelingen bij ons concern. Nu de stofwolken enigszins zijn opgetrokken (maar nog lang niet zijn verdwenen), is het tijd om even stil te staan bij de nationalisatie. Wat betekent dat voor jou, als klant van Zelf.nl?

Wat voor gevolgen heeft de nationalisatie van SNS REAAL voor jouw verzekeringsproducten?

Kortgezegd heeft de nationalisatie van SNS REAAL voor jou als verzekerde bij Zelf.nl geen directe gevolgen. De product(en) die jij bij ons hebt afgenomen, lopen ongewijzigd, tegen de gemaakte afspraken, door. Wat belangrijker is, jij behoudt dezelfde dienstverlening die je van ons gewend bent.

Wat vinden andere klanten van de nationalisatie?

Afgelopen weekend hebben wij aan al onze klanten een e-mail gestuurd over de nationalisatie. Daar zijn enige reacties op binnengekomen. Sommige waren negatief, maar de meeste mensen staken ons een hart onder de riem en dat voelde heel erg goed. Zo schreef meneer Beuling:

Geachte heer Van Muiswinkel,

De verzekeringen die u onder de naam Proteq en Zelf biedt, bevallen mij als klant uitstekend.
Goede dekking tegen een uitstekende prijs, prima service, vriendelijke mensen.
Het is jammer dat uw orgnisatie door turbulente tijden heengaat,
maar geen enkele aanleiding om het vertrouwen te verliezen.
Ik wens uw team sterkte met alle veranderingen en alle optimisme, eenheid en doorzettingsvermogen
om een uitstekende dienstverlening te handhaven.
Na een crisis komt….een overwinning.

Helaas waren er ook negatieve reacties te bespeuren. Meneer Otto was minder over ons en onze directeur te spreken:

Geachte heer van Muiswinkel,
Aangezien uw verzekeringsorganisatie ook behoort tot de graaiwinkel van SNS Reaal, is mijn vertrouwen in de organisatie als geheel tot een nulpunt gedaald.
Allereerst wil ik voorstellen om alle uitgekeerde bonusssen (ook aan U!!!)met terugwerkende kracht worden teruggevorderd over een periode van 5 jaar!!!!!!!!!!!
Dan kunnen de verzekeringstarieven gegarandeerd een aan tal procenten omlaag!
Wij hebben ook een hyp0theek lopen va SNS, U zult begrijpen dat wij daar eens heel kritisch naar gaan kijken!!!!!!!!!!!!!
Tot slot nog dit : mijn vrouw en ik hebben volgens de berichten elk € 287, 00 uitgeleend aan het graaicircus)Dit voor de komende 100 jaar!!!
Nou dat is wel duidelijk denk ik, wij verwachten een jaarlijkse uitkering van het graaifonds voor de komende 100 jaar!!
Natuurlijk kunnen knappe koppen binnen uw organisatie uitrekenen wat voor rendement deze staatslening op levert.
Ik verneem dat graag van U

En verder

Verder gaan we rustig door met waar we goed in zijn. Een uitstekend aantal verzekeringen aanbieden tegen zeer gunstige voorwaarden. Heb je nog vragen? Schroom dan niet om ze hier te stellen, te mailen naar info[at]zelf.nl of bel ons op 072 518 0160.

You may also like...

1 Response

  1. FT KUIPER zegt:

    Ik kan het kort houden, als die belachelijk hoge BONUSSEN niet terug gegeven worden stop ik direct met mijn twee verzekeringen die bij ZELF.NL lopen.