Sophia KattenBond

Kent u de Sophia KattenBond al? Deze bond komt op voor alle 3,5 miljoen katten in Nederland. ‘Gewone’ huiskatten, zwerfkatten en raskatten. Zij houdt zich bezig met het zwerfkattenprobleem, jacht op verwilderde katten en problemen bij de handel en fokkerij van raskatten.

Jonge poesjes

De KattenBond organiseert regelmatig een KattenActie. Daarmee ondersteunt de Sophia KattenBond vrijwilligersorganisaties die zwerfkatten vangen, castreren en weer terugplaatsen. Op die manier kan het enorme aantal zwerfkatten in Nederland ingeperkt worden en blijven de dieren gezond.

Katten begrijpen is katten beschermen

De Sophia KattenBond geeft ook voorlichting over het natuurlijke gedrag van katten, hun verzorging, de huisvesting en de aanschaf. Vorige maand bijvoorbeeld, tijdens de Week van het Kitten, was er speciale aandacht voor jonge katjes. Bij het gratis online KattenSpreekuur kunt u specifieke vragen over katten gesteld worden. Hoe meer mensen weten over katten, hoe beter ze voor de dieren kunnen zorgen en hoe minder dieren er op straat of in het asiel belanden!

Meer informatie?

Neem eens een kijkje op de website of meld u aan voor de Hyves van de Sophia Kattenbond!

Nu 10% korting bij Proteq Dier & Zorg!

U staat er niet direct bij stil, maar uw eigen hond of kat kan een keer ziek worden of een ongeluk krijgen. Uw dierenarts kan ‘m vaak weer volledig genezen. Maar dat kost wel geld, soms zelfs veel geld. Rekeningen van € 600 a 700 zijn echt geen uitzonderingen meer. Gelukkig is er de Proteq Dier & Zorg verzekering, de grootste ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland. Uw hond is volledig afhankelijk van u en u wilt hem altijd de medische zorg kunnen bieden die uw hond of kat verdient. Proteq Dier & Zorg draagt als grootste dierenverzekeraar ook bij aan verantwoord huisdierbezit. Vrijwel alle kosten die worden gemaakt voor medische behandelingen van honden en katten als gevolg van een ongeval of ziekte worden gedekt. Betere zorg voor huisdieren wordt hierdoor mogelijk. Als u nu een verzekering aanvraagt voor uw hond of kat, dan krijgt u 10% korting! Vraag daarom een offerte aan! Of nog beter: ga naar http://proteqdierenzorg.nl/ en maak het meteen in orde. Een prettige zekerheid want ook voor uw hond of kat zit een ongeluk in een klein hoekje. Proteq Dier & Zorg is overigens hoofdsponsor van de Sophia Penning.

You may also like...