Tim krijgt nog wel eens een ongelukje op vakantie

Die arme Tim. Rolt hij eerst als een menselijke sneeuwbal de Alpen af, komt hij daarna op zijn surfplank in aanvaring met een haai! Heel vervelend natuurlijk, maar gelukkig heeft Tim een reisverzekering afgesloten bij Zelf.nl.

Ondanks zijn ongelukjes heeft Tim geluk. Hij heeft namelijk een reisverzekering van Zelf.nl afgesloten. Die geeft de beste dekking voor de laagste prijs. Heeft u ondanks alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen schade op vakantie gehad? Dan kunt u ons altijd bellen op 072 5180160.

Ook als die schade is ontstaan omdat een haai uw surfplank heeft opgegeten. Of omdat u als een menselijke sneeuwbal van een berg bent afgedaald. Omdat u een kokosnoot op uw … “kokosnoot” heeft gekregen. Of omdat u een lawine over u heen heeft gekregen. En omdat u prachtig wit strandzand in uw fotocamera heeft gekregen. Omdat uw ski is blijven haken in de skilift.

En omdat u een gigantische surfgolf verkeerd heeft ingeschat. Omdat u op ski’s tegen een dennenboom bent aan geknald. Omdat uw zonnebril zo donker is, dat u de palmboom over het hoofd zag. Omdat u per ongeluk op de skischans bent beland. Of omdat u met uw speedboot op de wal bent beland. Omdat u per ongeluk het wereldrecord bergafdalen op een luchtband heeft verbroken. Omdat uw banaan door een cruiseschip is overvaren. Omdat u de steen in de sneeuw over het hoofd zag. En omdat uw vishengel door een tonijn down under is getrokken. Omdat u als beginner onverwachts op de zwarte piste bent beland…

En ook als u gewoon met een gerust gevoel op vakantie wilt gaan. De Doorlopende Reisverzekering van Zelf.nl is binnen een paar minuten afgesloten. Bereken uw premie zelf.

You may also like...