Toename werkloosheid zorgt voor meer rechtsbijstandverzekeringen

Bij Zelf.nl merken we dat het onzekere tijden zijn. Het aantal mensen dat ervoor kiest om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten is de laatste maanden fors toegenomen. Er staan banen op de tocht. Links en rechts vallen ontslagen. Dan is het inderdaad verstandig om in ieder geval wat juridische zekerheid te zoeken.

Een rechtsbijstandverzekering dekt juridische kosten. Als u bijvoorbeeld een conflict heeft met uw werkgever, kan een rechtsbijstandverzekering uitkomst bieden. Ook ‘rijdende rechter’ zaken kunnen beslecht worden met behulp van een rechtsbijstandverzekering. Hierbij kunt u denken aan een boom van de buren die het zonlicht tegenhoudt en die u wilt snoeien, maar uw buren niet.

De verschillende dekkingen

De basisdekking van onze rechtsbijstandverzekering omvat rechtsbijstand bij geschillen met gemeente, buren, leveranciers of huisbaas. Wij hebben ook aanvullende dekkingen. Motorrijtuigen biedt rechtshulp bij verkeersongelukken. De rechtsbijstand voor huiseigenaren biedt hulp bij geschillen na de (ver)koop van uw huis of bij geschillen met aannemers. Tenslotte is de aanvullende dekking voor arbeid en inkomen de meest populaire en biedt rechtshulp bij geschillen met uw werkgever.

Meer weten?

Een rechtsbijstandverzekering heeft u al vanaf € 6 per maand. De aanvullende dekking voor arbeid en inkomen kost slechts € 3,84 extra. Bereken vrijblijvend uw eigen premie op Zelf.nl.

You may also like...

2 Responses

  1. emin sari zegt:

    Ze kijken toch niet naar strafzaken en ook niet naar alle werk en inkomen zaken,,Enkelen met maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!

  2. emin sari zegt:

    Als je met een rechtsbijstand advacatuur een zaak aangaat nou vergeet het maar. Zijn in ieder geval sneller tevreden dan zijn klant zelfs heel snel om op deze manier minimaal tijd te besteden aan deze zaak dossier etc etc en je hoef ook geen rechtbijstand te nemen als je toch per jaar bijna niks verdiend aan inkomsten …