TOP 12 Buurthonden

De verkiezing Buurthond van het jaar loopt aankomend weekend af. Afgelopen maandag 12 april 2010 is de top 12 bekend gemaakt. De populairste honden per provincie zijn overgebleven en deze gaan naar de finale, aankomende zondag 18 april op het Animal Event in de ‘Beekse Bergen’.

Welke hond wordt Buurthond 2010?

De top 12 Buurthonden

Limburg: Ice van Quantide
Zeeland: Harley de Heicopper
Noord-Brabant: Veda
Zuid-Holland: Buck
Noord-Holland: Shelby
Flevoland: Skip
Utrecht: Balou
Gelderland: Diva
Overijssel: Soraya
Drenthe: Meisje
Friesland: Durk
Groningen: Piebe

Jury

De jury van de verkiezing bestaat uit:
– Bridget Maasland, initiatiefneemster van de stichting Dutchypuppy
– Nique Hanskamp, hoofdredacteur van Hart voor Dieren
– Walter Boer, bij Proteq Dier & Zorg verantwoordelijk voor de marketing

Volledige top 100 per provincie

Klik hier voor de volledige top 100 per provincie.

Kortingen

Iedere stemmer kan profiteren van kortingen. Heeft u een Buurthond opgegeven, of uw stem uitgebracht, dan heeft u bijvoorbeeld recht op 30-Dagen Gratis Ongevallen Verzekering voor uw hond of kat. Steeds vaker worden dierenbezitters opgeschrikt door hoge opname- en operatiekosten van hun huisdier. Deze unieke kennismaking met een Proteq Dier & Zorg Ongevallen Verzekering, is geheel vrijblijvend en stopt automatisch. In de bevestigingsmail die u ontvangt na uw deelname, wordt toegelicht hoe u van dit voordeel gebruik kunt maken.

Gratis abonnementen

Daarnaast ontvangt u na uw deelname en afronding van de verkiezing kosteloos de maandelijke edities van Buurtnieuws en Petnews Magazine per e-mail. Deze abonnementen zijn gratis en zijn op ieder gewenst moment op te zeggen.

Buurthond 2009

Vorig jaar heeft Bridget Maasland bullterrier Ado gekroond tot Buurthond van het Jaar. Met maar liefst 413 unieke stemmen heeft hij de verkiezing met recht gewonnen. In 2009 werden er 3.380 honden opgegeven voor de verkiezing en zijn er ruim 30.000 stemmen uitgebracht.

-> Dit artikel is voor u misschien ook interessant:
Welke hond past bij mij?

You may also like...

1 Response

  1. 14-04-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Proteq Dier & Zorg. Proteq Dier & Zorg heeft gezegd: Welke buurthonden staan in de top 12? http://tinyurl.com/y4z94fs […]