Tot 30% korting op de Zelf.nl autoverzekering

Zelf.nl voert de aankomende weken actie om de consument er op te wijzen dat de autoverzekering van Zelf.nl zeer aantrekkelijk geprijst is. Er is een speciale actiesite in de lucht gebracht om te bewijzen dat het product minstens zo goed is als dat van Ditzo en AllSecur, maar in de meeste gevallen wel een stuk voordeliger.

Actiesite

Vanaf de introductie van Zelf.nl in oktober 2008 verstrekt Zelf.nl forse kortingen (tot wel 30%) op de autoverzekering. De uitgebreide dekkingen en de snelle service hebben daarnaast altijd hoge prioriteit binnen de organisatie. Hoe is deze lage premie dan toch mogelijk? Zelf.nl besteed niet veel geld aan dure commercials en kantoorpanden. Deze besparing kan de klant terugzien in de lage premie. De betrouwbaarheid wordt ondersteund door het feit dat Zelf.nl 100% onderdeel is van SNS REAAL.

Overstappen

Veel mensen blijken huiverig te zijn voor het overstappen naar een andere verzekeraar. Zelf.nl hoopt de consument in te laten zien dat overstappen heel eenvoudig is, dat u nergens aan vastzit en dat het voordeel flink op kan lopen. De belangrijkste redenen om over te stappen zijn:
– U kunt jaarlijks tot honderden euro’s besparen
– Zelf.nl regelt gratis het opzeggen van uw huidige verzekering
– De verzekering van Zelf.nl is dagelijks direct opzegbaar
– Zelf.nl verlengt uw verzekering niet stilzwijgend
– U kunt de verzekering nu afsluiten en zelf aangeven wanneer deze in moet gaan

Wat zeggen anderen over Zelf.nl?

Klanttevredenheid is voor Zelf.nl zeer belangrijk. Zelf.nl doet continu onderzoek naar klanttevredenheid via het onafhankelijke platform Tevreden.nl. Dit onderzoek is transparant en inzichtelijk. Op de actiesite staan ook enkele citaten van ondervraagde klanten. Op klanttevredenheid scoort Zelf.nl momenteel gemiddeld een 7,4 bij Tevreden.nl.

You may also like...

2 Responses

  1. Wij zien een trend in het vergelijken van auto verzekeringen. Zelf.nl vind ik een perfecte website trouwens.

  1. 06-05-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: Tot 30% korting op de Zelf.nl autoverzekering http://tinyurl.com/28qcrjz […]