Tromgeroffel en klaroengeschal, ons nieuwe weblog staat live!

Ruikt u het? Die heerlijk frisse geur van gloednieuw? Dat zinnenprikkelende gevoel van een nieuwe start? Alsof we zojuist een grote schoonmaak hebben gehouden en alles nu weer kraakhelder is. Zo voelt ons nieuwe weblog dat u nu leest. Kijkt u uit met de inkt van dit artikel? Het is zo vers dat het misschien nog afgeeft 🙂

Waarom maken jullie dit weblog?

Het idee achter dit weblog is al sinds het eerste artikel op 27 januari 2009 hetzelfde. We willen graag op een hele simpele manier uitleggen wat we doen en waarom we dat doen. Zonder poespas, zonder teveel commercie, zonder pretenties en altijd gericht op u, de lezer. Alles vanuit de behoefte om u de best mogelijke informatie te geven over verzekeringen. En ik ben er heel trots op dat dat we dat nu al bijna 3 jaar onafgebroken doen.

Wat hebben jullie dan precies veranderd?

We hebben heel veel veranderd in de afgelopen vier weken. Met name het ontwerp en de indeling van de artikelen pagina’s is een stuk beter doordacht. Daarnaast hebben we die aanpassingen en verbeteringen doorgetrokken naar de homepage en alle andere afzonderlijke pagina’s. We hebben ook behoorlijk wat veranderd onder de motorkap, met name op het gebied van de software (WordPress we love you!), de beveiliging (belangrijk voor u) en de algemene vindbaarheid van ons blog in de zoekmachines.

Wie hebben er hard aan het weblog gewerkt?

Dat zijn er in feite drie: René, Lars en Dylan. Bedankt mannen, puik resultaat! Samen hebben ze de afgelopen weken hard gewerkt aan de wireframes (lijntekeningen), veel discussies gevoerd over het design en de indeling, vele teksten geschreven, alles onder de motorkap goedgezet, alle content overgeheveld, alles gecheckt op compleetheid (er zit vast nog wel ergens een foutje, laat het ons weten in de comments 🙂 om uiteindelijk vandaag die DNS switch om te zetten.

Maar wat geven jullie terug aan de gemeenschap?

Goede vraag. Dit weblog draait op het al eerder genoemde WordPress waar ik al jaren enorm fan van ben. WordPress is open source en dat betekent dat iedereen het gratis mag gebruiken en aan mag passen. Aangezien wij ook niets hebben hoeven betalen gaan wij het design van dit weblog gratis beschikbaar maken voor iedereen. Voor voorbeelden van duizenden mensen die ons voor zijn gegaan kunt u het beste kijken bij de themes van WordPress. Het gratis beschikbaar maken van een template gebouwd door Zelf.nl is een lang gekoesterde wens van mij en ik ben blij dat we dit mogelijk gaan maken zo rond half augustus. Hou dit blog dus in de gaten!

You may also like...

3 Responses

 1. Lars zegt:

  Erg trots op het resultaat. Terwijl ik aan het afkicken ben op vakantie, toch even in de gaten gehouden. Nu al zin om verder te bloggen! 😉

 2. Rob zegt:

  Ziet er geweldig uit!

 3. Willem zegt:

  Mooie overzichtige site, alleen mis ik nog wat.

  En dat is een gedeelte waar je persoonlijk kan inloggen om je declaraties te kunnen bekijken!