woonbeurs-2013

Upcoming: de W van Woonmaand
& win kaarten voor de woonbeurs

Voor iedereen die na werktijd liever bij schoonmoeders gaat eten omdat de eigen keuken al jaren aan vervanging toe is. Voor degene die weekenden doorbrengt op de woonboulevard zwijmelend naar dat hippe –maar oh zo onbetaalbare- interieurtje. En voor iedereen die toe is aan wonen 3.0. Oktober is dé Woonmaand. Geen tijd om te sippen over dat wat je hebt: tijd om te dromen over dat wat gaat komen. Lees maar eens wat er op de planning staat…

Inside Design

schommel-woonbeurs-2013
Nog geen weekendplannen? Van morgen tot en met zondag vindt in hartje Amsterdam Inside Design plaats: 106 ontwerpers, 34 interieurmerken met super veel kekke producten en design verspreid over meer dan 98 hotspots. Dus pak de (OV-)fiets, OV-chipkaart of benenwagen en ga tussen 10-18 uur kijken. Kaarten koop je à
€ 15 aan de deur bij ELLE Decoration Studio (LobsterHouse), Frederiksplein 6-8.

Onze favoriet: MMouse (foto) met een line-up van Nynke Koster, Johan Pragt, Rafa Kids en Joeny & Kennis. Op vrijdag open van 11-20, de rest van het weekend van 10-18 uur.

Woonbeurs

woonbeurs-2013-1
Verbouwen? Inspiratie nodig? Gek van nieuwe woontrends? Dan kun je van 1 t/m 6 oktober in RAI Amsterdam terecht tijdens de jaarlijkse Woonbeurs. Natuurlijk kun je er eindeloos rondwandelen en je trolley vullen met gratis samples. Maar als je echt iets nuttigs wil, maar je nu alvast een afspraak maken met een stylist (foto). Ze zitten er elke dag en nemen de tijd om jou van top advies te voorzien. En ja, daar word je blij van.

Kaarten winnen voor de Woonbeurs?

Kaartjes voor de woonbeurs kosten aan de deur € 19. Maar je kunt er hier ook 2 winnen! Beschrijf hieronder voor 1 oktober hoe Jan des Bouvrie zou reageren als hij jouw woning zou beoordelen. Delen op Facebook en/of Twitter mag trouwens ook!

Dutch Design Week

dutch-design-week
Oktober Woonmaand wordt traditioneel afgesloten met het allerbeste uit eigen land: De Dutch Design Week. Of je nu gaat om nieuwe trends te spotten, het werk van net ontdekte designers te bekijken of voor de Brabantse gezelligheid: inspiratie genoeg.

Het is overigens zeker de moeite waard om geld te betalen voor de Graduation Show 2013 van de Design Academy (foto: Bora Hong, Cosmetic Surgery Kingdom), maar ook als je geen geld wilt spenderen heb je eindeloos veel opties. DDW is van 19 t/m 27 oktober. In Eindhoven dus. Gezellig met een dikke vette zachte G.

Ook bij Zelf is ’t Woonmaand!

Oja. En nog veel meer tips, inspiratie, toffe winacties en andere leuke dingen vind je komende maand op dit blog.

You may also like...

12 Responses

 1. reina zegt:

  Jan des bouvrie gaat tegen mij zeggen: jij krijgt vrijkaartjes om te kijken hoe de trend nu is. Jouw huis is gezellig maar kan nog gezelliger

 2. Gé Geurtsen zegt:

  Jan de bouvries schrikt zich kapot en bied gelijk aan om gratis een complete restyle te doen! En toen werd ik wakker (in mijn gestylde bedje?)

 3. Nicky de Vaal zegt:

  Jan de boef zal niet echt onder de indruk zijn ben ik bang… van mij mag ie het komen veranderen 😉

 4. Tobias zegt:

  Jan des Bouvrie zou bij binnenkomst zeggen: ‘Deze woning heeft dezelfde impact op me als de muziek van Frans Bauer: ik weet niet of ik nou moet lachen of huilen.’

 5. Nathalie Bosman zegt:

  Jan zou gillend weglopen denk ik , haha. Wij zijn nogal kleurrijk ingericht ! Niet zo steriel wit , sorry Jan …. Maar we zouden graag wat inspiratie opdoen op de Beurs !!!

 6. Wendy Scheffers zegt:

  Jan zou direct kunnen beginnen, dus hij reageert heel erg blij! Wij krijgen een nieuwbouwhuis die nog geheel ingericht dient te worden. Dus de goede ideeen van Jan zijn zeer welkom en de kaartjes voor de woonbeurs ook!

 7. Bernard zegt:

  “Oef, de helft eruit, 30 liter witte latex en dan praten we wel verder!”

  🙂

  • Lars zegt:

   Hoi Bernard, gefeliciteerd. Na langdurig beraad is de jury tot een eindoordeel gekomen. Volgens de jury komt jouw bijdrage het dichtst in de buurt van de ware essentie van het gedachtegoed van Jan de Bouvrie; leeg en wit. Enfin, de twee kaartjes komen jouw kant op.

 8. Vera Sleurink zegt:

  “Hmm, om door een ringetje te halen! Maar niet een ring van mij…”
  Smaken verschillen 🙂

 9. Marleen van den Oetelaar zegt:

  “Nou, dat kan wel wat witter.”

 10. Jurgen zegt:

  Jan de Bouvrie zal zeggen; saai en weinig lef!