Uw hond op Twitter

Vorige week plaatsten wij al een bericht over huisdiergadgets. Deze week kwamen wij op internet iets tegen dat wij u ook niet willen onthouden. Mattel heeft namelijk een halsband voor honden ontwikkeld waarmee u uw hond kunt laten twitteren.

Zit uw hond al op Twitter?

Standaard berichten

Het product heet Puppy Tweets. De halsband is voorzien van een plastic plaatje. Met een geluids- en bewegingssensor registreert het plaatje of uw hond blaft of beweegt. Deze gegevens worden met een USB-ontvanger in en software op uw computer omgezet in één van de 500 standaard tweets. Er zijn 500 verschillende voorgeprogrammeerde berichten. Een voorbeeld hiervan is: ‘Ik heb eindelijk die staart te pakken waar ik achteraan zat……au!’ In de toekomst kunt u nog meer berichten downloaden. De Puppy Tweets halsband is al te bestellen via Amazon.com voor ongeveer € 22.

Een voorbeeld van een hondje dat twittert: http://twitter.com/littlebuttons

Verantwoord huisdierbezit

Het is heel leuk om zoveel lol aan uw huisdier te beleven. De meeste huisdieren vormen een deel van het gezin. Heeft uw hond net als u al een ziektekostenverzekering? Voor uw huisdier kunt u ook een ziekte- en ongevallenverzekering afsluiten. Dit draagt bij aan verantwoord huisdierbezit. Uw hond is volledig afhankelijk van u en u wilt hem altijd de medische zorg kunnen bieden die uw hond of kat verdient. Vraag daarom een offerte aan bij Zelf.nl

You may also like...

1 Response

  1. 24-02-2010

    Social comments and analytics for this post…

    This post was mentioned on Twitter by ZelfNL: Uw hond op Twitter | http://tinyurl.com/yjdbjqs