Uw mening over onze nieuwsbrieven

Ongeveer één keer in de zes weken sturen wij een nieuwsbrief. Deze is gevuld met allerlei zaken waarvan wij het belangrijk vinden dat u ze weet. Tenminste, zo ging dat tot nu toe. Het wordt tijd dat we de rollen eens omdraaien. We zouden graag van u weten wat u leuk of interessant vindt om te lezen. Laat het ons weten met deze poll. We stellen het zoals altijd zeer op prijs als u uw mening toelicht in de reactie hieronder.

[poll id=”7″]

You may also like...

8 Responses

 1. Bos zegt:

  Is er bij gebruik van de rechtsbijdstandverzekering een eigen risico verschuldigd? Zo ja wanneer en wat is de hoogte van dit eigen risico?

 2. g.j.ridderstap zegt:

  ik zoek een honden verzekering, maar geen, proteq, geen petplan, geen verzekering die mijn hondje die hem niet wil, wand hij is 7 jaar en weeg tussen 10 kilo, en geen de duurste hoef ook niet. hij is nu bij petplan maar die wilen geen schade van 92,— uit betaalen, wand hij is per 1-11-2011 bij hun gegaan, en op 29-11-2011,heeft een man hem het hospitaal in geschopt en omdat hij geen 30 dagen verzekeert was bij petplan, willen ze niet betaalen. mijn hond is gggggggggggggggeeeenn hond voor mij maar een kind.. ik hoop dat julie mij kunnen helpen een verzekering vinden voor hem. b.v.b. bedankt

  • Victor zegt:

   @g.j.ridderstap,

   Wij van Zelf.nl zijn ook onderdeel van Proteq. En daarmee het “broertje” van Proteq Dier & Zorg. Wij raden Proteq Dier & Zorg ook zeker aan maar begrijpen dat u ook wilt vergelijken. Dat kunt u op veel plekken door bij Google of Bing te zoeken op “huisdierverzekering vergelijken”. Ik wens u veel succes met het vinden van de beste keuze voor u.

 3. A. van den Berg zegt:

  Als jullie toch een persoonlijke nieuwsbrief sturen, kunnen jullie misschien ook de nieuwe premie voor mijn autoverzekering vermelden. Aan een persoonlijk toegestuurde algemene brief dat de autoverzekeringspremies omhoog gaan, zonder vermelding met hoeveel, vind ik flauwekul. Dat ik wel mijn verzekering op kan zeggen bij een verhoging of wijziging van voorwaarden, wist ik al.

 4. a.bakker zegt:

  ik rij nu al een tijdje met de auto en ik zou nu toch wel een keer papieren voor de auto wllien hebben dat ik kan aantonen dat ik verzekert ben en een groene kaart erbij heb. dankjewel en de groetjes arie bakker

 5. H.E.M. Simonis zegt:

  Ik zag tot mijn verbazing dat u mijn oude adres gebruikt in uw nieuwsbrief.
  Ik ben verhuisd en heb ook u in april/mei 2011 een adreswijziging gestuurd. Bij deze graag uw aanpassing van mijn adres, welke nu is : xxxxx (verwijderd, red)

  • Lars zegt:

   Wij hebben uw gegevens in ons systeem verwerkt.

   Dit kunt u overigens beter doen via http://zelf.nl/service/contact of via een antwoord op onze nieuwsbrief. Uw reactie op dit blog is openbaar. Ik heb uw gegevens uit uw bericht daarom verwijderd.

 6. G.Kappers zegt:

  kort geleden een inboedelverz afgesloten. nu heb ik een goedkeuring van de politie op de sloten om inbraak zo goed mogelijk te weren.heeft dit invloed op mijn premie? hoe zit het met de 70 jarigen met de reisverzekering wordt deze ook aangepast? zie kassa!