Vacature social media – Weet jij alles van sociale media? Dan is Zelf.nl op zoek naar jou! (gevonden!)

Zelf.nl is op zoek naar een echte social media-expert. Iemand die alles weet van sociale kanalen. Zowel offline als online. Lees snel verder en kijk of deze functie wat voor jou is.

Zelf.nl is een onderdeel van SNS REAAL en verkoopt online verzekeringen. Vanzelfsprekend is internet voor ons het belangrijkste distributie- en communicatiekanaal. Dit varieert van leadgeneratie tot aan directe verkoop. Zelf.nl loopt voorop in de wereld van online marketing en weet uitstekende resultaten te halen tegen lage kosten.

Onze communicatiemix bestaat o.a. uit websites, weblogs, sociale media, e-mailings, adwords, nieuwsbrieven, polisbrieven en nog veel meer. Voor deze media geldt dat we de klant op het juiste moment van de meest relevante informatie willen voorzien. Om hen te bedienen op het sociale vlak hebben wij jou nodig.

Wij zoeken iemand bij wie het sociale internet door de aderen stroomt

Jij geeft onze labels een gezicht op sociale media en internet. Jij bent onvermoeibaar om onze klanten de juiste en relevante informatie te bieden. Zij zijn namelijk niet op hun mondje gevallen en laten ons weten wanneer we het goed hebben gedaan en uiteraard wanneer we het niet goed hebben gedaan. Wij willen de beste (online) verzekeraar zijn en jij bent in staat om dat tot in elke vezel van het internet uit te dragen. Jij weet verzekeringszaken met alledaagse dingen te combineren. Bovendien weet jij criticasters om te vormen tot promoters en zeker niet alleen door woorden, maar absoluut ook door daden.

Jij staat aan de basis van onze sociale strategie

Trends en ontwikkelingen op sociale media houd je nauwlettend in de gaten en weet deze om te vormen tot ons beleid. Je bent dus in staat om vorm te geven aan onze social strategie en deze bij te stellen al naar gelang de markt daar om vraagt. Je hebt geen moeite om relevante content te vinden of te maken voor onze kanalen en weet deze heel precies bij de juiste doelgroep te krijgen. En dat alles in vloeiende, heerlijk lopende zinnen. Ten slotte weet jij je inspanningen uitstekend in kaart te brengen, te meten en learnings daarvan in te zetten om ons resultaat te verbeteren.

Wat bieden wij?

We vragen veel van jou, maar daar krijg je ook iets voor terug. Wij bieden een goed pakket arbeidsvoorwaarden conform de CAO van SNS REAAL. Je krijgt een stel hele leuke collega’s, althans, dat vinden wij zelf. Al de ruimte die je nodig hebt om je ideeën vorm te geven. En een hele prettige werksfeer met veel humor en speelplezier.

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende taalvaardigheid
  • Jij weet wat er leeft bij onze (toekomstige) klanten
  • Jij kunt de essentie van een boodschap in enkele zinnen vangen
  • Jij hebt aantoonbare interesse en vaardigheden in Social Media

Heb je interesse?

Dan horen we heel graag van je. Bel of mail
Victor Küppers
Teamleider Marketing
victor.kuppers AT proteq.nl
06-20766783
@vickup
@zelfnl

You may also like...